addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Optimaliseer jouw NLP vaardigheden op deze oefenavond NLP™

  • Sep 17, 2013 · 6:30 PM
  • Braindrums

Je hebt al één of meerdere NLP™ trainingen achter de rug, maar hoe hou je je kennis actief?

Hoe zorg je ervoor dat je in een veilige omgeving nieuwe dingen kunt proberen? Of om wat je geleerd hebt verder te kunnen oefenen? Onze oefenavonden brengen jou hiervoor een oplossing.

Eén keer per maand organiseren we een NLP™ oefenavond in onze trainingsruimte in Aarschot. Tijdens de oefenavonden werken we rond een specifiek onderwerp. Soms nemen we een onderwerp dat reeds in een Licensed Practitioner of Licensed Master Practitioner in NLP® voorkomt, met de bedoeling dat de deelnemers meer ervaring rond dat onderwerp opbouwen. Andere keren nemen we een onderwerp dat aan NLP™ gerelateerd is.

Dit is wat deelnemers ons over onze oefenavonden vertellen:

"De oefenavonden zijn avonden om je NLP ervaring nog beter te maken. Je herinnert je nog meer dan wat je dacht vergeten te hebben. In de oefenavonden leer je nieuwe mensen kennen met elk hun ervaringen en vorderingen in NLP. Hierdoor kan je je NLP skills een plaats geven terwijl je terug realiseert dat je al veel kan en ook nog veel kan bereiken."
Jonas Ghyselen

"Oefenen baart kunst, maar ik ben geen kunstenaar. Wel weet ik dat ik na de oefenavond met een goed gevoel en een helder hoofd naar huis ga. Ik kan het iedereen aanraden, elke nieuwe ontmoeting met andere deelnemers zet de venster naar de wereld een stukje verder open. We leren met en van elkaar en zijn fier waar we staan, dat kan in het begin, het midden of al een heel eind op weg zijn. Ieder op zijn/haar tempo naar daar waar hij/zij wil zijn. Een goede reis voor allen."
Arlette V.

"Ik neem zeer regelmatig deel aan de NLP-oefenavonden. Deze zijn voor mij enorm leerzaam. Ze bezorgen me steeds opnieuw nieuwe inzichten. Ze zorgen ervoor dat ik mijn skills beter en vooral sneller kan leren ontplooien. Ze zorgen ervoor dat ik bijblijf."
Alex Peeters

Deze oefenavond gaat door van 18h30 tot 21h30 in onze trainingsruimte in de Gijmelsesteenweg 56, 3200 Aarschot. De toegang is € 15. De voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je reeds een NLP practitioner certificaat behaald hebt, of een NLP practitioner opleiding aan het volgen bent. Gelieve ons op voorhand te reserveren wanneer je komt.

Join or login to comment.

1 went

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy