addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Continuous Delivery med TFS og OctopusDeploy

 • Mar 21, 2013 · 6:00 PM

Fra Continuours Integration til Continuous Deployment med Team Foundation Server

Hvordan kan Team Foundation Server benyttes i målet mot Continous Delivery?
Denne sesjonen tar for seg TFS som et verktøy for Continous Integration, og hvordan man hos Lånekassen har gått et skritt videre og utviklet et produkt for Continous Deployment som utnytter dette. I denne presentasjonen vil vi snakke om byggmotoren i TFS, Team Build Workflows, bruk av Powershell i deployment og hvordan dette kan kombineres for å skape en flytende deployment prosess.

Ruben O Larsen og Andreas Storlien - Capgemini


This is how I roll!
I denne sesjonen vil Kristoffer fortelle litt om konseptet kontinuerlige leveranser (Continous Delivery). Hva det er, hva det ikke er, hvilke problemer det prøver å løse og hvorfor i all verden vi burde gjøre det. Når brosteinen er lagt, vil jeg demonstrere automatisk utrulling av en asp.net website og en Windows service. Vi får se hvordan man setter opp OctopusDeploy til å kjøre automatiserte og ettklikksutrullinger samt hvordan man kan bruke TeamCity til å sy sammen hele prosessen.

Kristoffer Rolf Deinoff - Itera Consulting


NB! Vær oppmerksom på at møtet vil være på MESH (Nationaltheatret)

Join or login to comment.

 • Sebastian H.

  Vil bare være med på første halvdel

  March 21, 2013

Our Sponsors

 • BEKK

  http://www.bekk.no

 • Bouvet

  http://www.bouvet.no/

 • Forse

  http://forse.no/

 • itera

  http://www.itera.no/

 • Miles

  http://www.miles.no/

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy