addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Global Windows Azure Bootcamp 2

 • Mar 29, 2014 · 9:00 AM

NNUG arrangerer Global Windows Azure Bootcamp v2 i år som i fjor. 

Global Windows Azure Bootcamp er en dag med deep dive i Windows Azure, der du får mulighet til å lære om utvikling for Windows Azure, arrangert av lokale .NET-communities i over 100 byer over hele verden samme dag.

I tillegg til en global konkurranse og masse øvelser fra Microsofts rikholdige bibliotek av øvingsmateriell for Azure, vil vi i år også ha presentasjoner og øvelser fasilitert av lokale Azure-eksperter med erfaring fra Azure-prosjekter.

Les mer på http://global.windowsazurebootcamp.com/

Sett av dagen, dette blir morsomt.

Program

Global charity event

Alle deltakere installerer en Azure-applikasjon som bidrar med compute-hours til et forskningsprosjekt der forskere forsøker å finne en måte å oppdage Diabetes Type 2 tidligere ved å analysere biomarkører i komplekse sukkerarter som produseres i menneskets celler.

Presentasjon: Designing systems with Windows Azure PaaS - David Lindblad

David Lindblad gir en introduksjon til hvordan man kan designe skalerbare og robuste systemer ved hjelp av Windows Azures PaaS komponenter. Presentasjonen gir en grunnleggende innføring i konsepter som CQRS, transient faulth handling, multi tenency, sharding med mer, og hvordan dette best lar seg gjøre i Azure. I tillegg gis generelle tips til hva man bør tenke på når man designer og utvikler for Cloud.

David Lindblad er konsulent for Webstep og har tidligere jobbet med research & development for Microsoft. David har erfaring med Azure siden lanseringen og har bistått en rekke kunder og Microsoft-team med rådgivning og utvikling på og av plattformen.

Presentasjon: "UT.no - Hiking in the cloud" - Henrik Walker Moe

Jeg skal presentere løsningen som nye UT.no (beta.ut.no) kjører på og vise hvordan vi brukte Windows Azure til å bygge en ny nettportal for friluftsinteresserte nordmenn. Det nye UT.no er en "content-by-search" nettportal som bruker elasticsearch som søkemotor, som igjen indekserer data fra Den Norske Turistforeningen. Jeg skal presentere den tekniske arkitekturen og vise hvordan vi bygget en skalerbar løsning med Azure og elasticsearch, samt gi noen praktiske råd og refleksjoner underveis på utfordringer vi hadde under utvikling.Hvis du ønsker å sette deg inn i caset og løsningen på forhånd fra et forretningsperspektiv så kan du lese mitt blogginnlegg: http://blogg.bouvet.no/2014/01/06/ut-no-hiking-in-the-cloud/ 

Workshop: Bygg en søkedrevet nettportal med elasticsearch i Windows Azure - Henrik Walker Moe

Under workshopen skal vi sette opp en løsning i Azure som benytter elasticsearch som søkemotor.Løsningen vil være en Azure Cloud Service som vil bestå av en front-end i form av en web role basert på ASP.net MVC, og en back-end med Azure Virtual Machines som kjører elasticsearch med Debian som vert-OS.For å gjøre utvikling og feilsøking enklere skal vi få Azure ressursene våre inn i et virtuelt nettverk. Vi skal derfor opprette og plassere løsningen i et Azure Virtual Network og sette opp Point-to-Site VPN slik at vi kan bl.a. kjøre remote desktop fra egne pcer direkte inn på Azure web roles og VMs.
Henrik Walker Moe er konsulent i Bouvet, og har vært arkitekt for nye ut.no.

Workshop: Azure Training Kit

Arbeid selvstendig eller i grupper med oppgaver fra Azure Training Kit, og bruk de lokale ekspertene til å få hjelp underveis.

Join or login to comment.

Our Sponsors

 • BEKK

  http://www.bekk.no

 • Bouvet

  http://www.bouvet.no/

 • Forse

  http://forse.no/

 • itera

  http://www.itera.no/

 • Miles

  http://www.miles.no/

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy