En introduksjon til Windows Azure

Som en oppvarming til Global Windows Azure Bootcamp (GWAB) påfølgende helg kommer Ronny Hansen fra Microsoft DPE for å gi oss en introduksjon til Windows Azure. For de som ikke har anledning til å være med på GWAB er dette en god teoretisk innføring.

Han vil gå gjennom hvordan man lager applikasjoner for Windows Azure og deployer disse med Visual Studio Online.

I tillegg vil han gi en oversikt over hvilke tjenester som finnes i Windows Azure, og hvordan man kan benytte disse.

Dersom noen ønsker hjelp til å komme i gang med Windows Azure går det an å ta med sin egen PC, så kan dere få hjelp til å registrere et trial-abonnement, evt. opprette et på en eksisterende MSDN-konto. For de som i tillegg kommer på hengens GWAB-arrangement må dette gjøres på forhånd, så da er dette en god anledning.

Ronny Hansen har over 20 års erfaring med programvareutvikling, med en miks av erfaringer fra utvikling, arkitektur, design og ledelse. Ronny har tidligere sittet i styret i NNUG og SQL Server User Group, og jobber i dag i Microsoft som løsningsrådgiver i DPE.

Join or login to comment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Imagine having a community behind you

Get started Learn more
Henry

I decided to start Reno Motorcycle Riders Group because I wanted to be part of a group of people who enjoyed my passion... I was excited and nervous. Our group has grown by leaps and bounds. I never thought it would be this big.

Henry, started Reno Motorcycle Riders

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy