addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Kom og hør om SharePoint Online, PowerBI og innføring av SharePoint i bedriften!

Vi inviterer herved til et  nytt og spennende medlemsmøte hvor vi har litt blandet drops å by på! Møtet avholdes 2. april klokken 17:30 i Teknologihuset, altså samme plass som de siste møtene. Du finner huset sentralt plassert i Pilestredet 56. Parkering er gateparkering i området rundt huset eller i parkeringshus på Bislett.

Mat og drikke vil bli servert under møtet og er sponset av PuzzlePart. Etter møtet er alle velkomne til SharePint på Katedralen Pub som holder til i Parkveien 13.

AGENDA

17:30 - 18:00: Hvordan implementere en løsning organisatorisk
Eystein Viegrust fra EVRY forteller hvordan de implementerte SharePointbasert Intranett i DNB sin organisasjon.

18:00 - 18:30: Pizza! 
Sponset av PuzzlePart.

18:30-19:00: Intranett i SharePoint Online – Grønt Punkt Norge
Ole Martin fra Puzzlepart vil dele sine erfaringer med å lage intranett basert på SharePoint Online, og vil snakke om hvordan vi løste branding, endringer i løsningen, og hvordan vi gjorde utviklingen av prosjektet. 

19:00 - 19:30 Power BI
Ta bedre beslutninger med analyser og visualisering av data i Excel. Gullbrand Gillund fra Microsoft fordeller oss hvordan vi kan oppnå dette med Power BI for Office 365. Office leder an i bransjen med innføringen av Power Query i Excel for å søke på en organisasjons eller verdens data, Q&A i Power BI for å tolke brukernes oftest stilte forretningsspørsmål  og Power Map for kartdata visualisert i 3D. Svarene dine blir umiddelbart levert visuelt.

19:45: SharePint på Katedralen Pub som er like i nærheten

Join or login to comment.

 • Roger J.

  Takk til alle som var interressert i user adoption og collaboration strategy i tillegg til de rent tekniske deler av en Sharepoint implementasjon. Som det ble presentert på NSC møtet, så er det spesialpris på mai workshops med Michael Sampson ut denne uka (fram til 11.4). Ikke gå glipp av dette, men gå inn på http://www.commonnorge.no og registrer deg nå.

  April 7, 2014

 • Merethe S.

  Great to meet old and new Sharepoint-friends & inspiring information from the speakers :)

  1 · April 3, 2014

 • Erik S.

  Programmet er oppdatert. Lengden på foredragene er justert, samt at vi har en ny foredragsholder på siste foredrag fra Microsoft.

  1 · March 31, 2014

 • Mikael S.

  Siden det er signet opp helt her, husk at om du ikke kan på onsdag allikevel, så meld deg av for å gi plassen til noen andre.

  March 31, 2014

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy