addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Dutch for kids

 • May 4, 2013 · 9:30 AM
 • This location is shown only to members

Carola is giving another Dutch lesson, 2 hours starting at 9.30 am, compensation for the

teacher will be 10$ per hour , if we are many we can discuss with Carola.

Join or login to comment.

 • A former member
  A former member

  Helaas kan ik niet meer komen met mijn dochtertje, ik heb een programmeercursus dit weekend... Maar de volgende keer zijn we graag van de partij. Ze is nog wel erg jong, 2 jaar en 7 maanden, maar momenteel ben ik de enige die NL met haar praat. Dus dat zijn dan rare woorden om alleen met mamma te gebruiken...

  We hebben een flinke stapel boeken om mee te nemen en te laten zien. Het Muizenhuis, Stimmie en het oerwoud in de stad, Nijntje...

  May 3, 2013

 • philip

  Kosten, rond de 10$ per uur, licht er ook aan hoeveel kinderen er komen, meer kinderen hoe goedkoper het wordt en discount voor meerdere kinderen van dezelfde familie, Kosten zijn exclusief voor de lerares,.

  May 3, 2013

 • Karine L.

  Can we get more information about this activity? Our kids are 2 and 4 and never (really) been exposed to Dutch language beside a few words from their dad, some Dutch songs (Klappen in de handjes) and 4 Dutch kids books. What level is this activity for?

  April 26, 2013

  • philip

   We just started and are trying to get an idea about the different levels and ages. We are considering splitting the group in 2 at the moment, beginners and more advanced.

   1 · May 1, 2013

  • Karine L.

   Thank you Philip! Unfortunately we are ending up going to Toronto for the weekend visiting some family. But we will join for next event and I will bring the Dutch kids book with me. Great initiative!

   May 1, 2013

 • philip

  Hoi allemaal, zo als het er nu naar uitziet gaan we naar Yvonne en beginnen we een half uur eerder dus om 09.30hrs, adres volgt!

  May 1, 2013

 • Marleen van M.

  Not niet helemaal zeker. Graag info over het niveau en de lokatie. Mijn kinderen (7 + 11) spreken vloeiend Nederlands maar wellicht is het leuk voor hen om met andere Nederlandse kinderen met de taal bezig te zijn.

  April 27, 2013

 • Jan H.

  Zijn er ondertussen afspraken gemaakt met Carola over de tarieven, structuur van de lessen en de locatie(s) van de lessen? Of is het hier nog te vroeg voor?

  1 · April 26, 2013

  • philip

   Hoi Jan, Denk 10$ per uur , 35 voor twee kinderen voor 2 uur, maar nog niet zeker, misschien bij jou of southsore bij Yvonne als Marc ook komt??

   April 27, 2013

  • MOO

   Het kan wellicht bij mij gehouden worden: wat hebben we nodig?

   April 27, 2013

 • MOO

  Ik kom met mijn drie jongens! Dus niet 2 maar drie, ook al "mag" dat niet van meetup. :-)

  April 26, 2013

 • Jan H.

  Met Ludo en Léonie

  April 26, 2013

13 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy