addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Trendsetting 2014

 • Jan 28, 2014 · 7:00 PM
 • Művész Mozi

Évnyitó gondolatok a 2014-es online kommunikációs trendekről

Mielőtt megnyitjuk az évet, óriási köszönetet szeretnénk Nektek mondani, hogy velünk voltatok 2013-ban mind a négy NET-WORKS meetupon! Ígérjük, hogy megháláljuk a lelkesedéseteket és 2014-ben sem okozunk majd csalódást! :)

De vágjunk is bele! Ahogyan januárban szokás, mi is az idei várható trendeket vesszük nagyító alá. Továbbá, akár illik, akár nem, azt a kérdést feszegetjük, hogy vajon érdemes-e egyáltalán online kommunikációs trendekről beszélnünk. Léteznek-e valójában új irányok vagy csak ugyanazokat a köröket készülünk lefutni, mint az elmúlt 4-5 évben?

Mi jött be és mi nem az elmúlt évek trendjóslataiból? Minek mekkora volt a füstje és a lángja? Mik a nemzetközi eltérések? A kulturális különbségek vagy a szabályzások szülik a torzulást? Az innováció hol, mennyivel előzi meg a piacot? Mi zajlik mindeközben a fogyasztók oldalán? … és persze ha már trendek, akkor terítékre kerül néhány aktuális nyalánkság is. Szó lesz a hastagek vélt vagy valós uralmáról, a geolokációs perszonalizálásról és a real time biddingről is!

Litkai Gergo sem marad otthon, szóval várunk sok szeretettel! ;) 

Belépődíj: 1500 HUF

A meetup résztvevői 5% kedvezménnyel regisztrálhatnak a hamarosan induló NET-WORKS képzésre! 

Előadók lesznek: 

• Fialka Krisztina, üzletág igazgató, ReachMédia

• Kozári István, online marketing szakember (Az Órigo Zrt. volt kereskedelmi igazgatója) 

Langmár Péter, CEO, Brickflow

Dessewffy Tibor, szociológus

+ Az este házigazdája természetesen ismét Litkai Gergely! :)

Join or login to comment.

 • Dániel R.

  Remek volt a tegnapi összeállítás, de talán egy kerekasztal beszélgetés is érdekes lehet legközelebb... persze csak ha nem kezdődik utána mozifilm! :)

  1 · January 29, 2014

 • Máté E.

  Érdekesek voltak az elődások, kiváncsian várom hogy alakulnak a trendek.

  1 · January 28, 2014

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy