addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Deze groep is voor iedereen in Nederland (en België) die een passie heeft voor Oracle Application Express (APEX) en geïnteresseerd in bijeenkomsten met gelijkgestemden. Zo kunnen we kennis, ervaring en ideeën uitwisselen.

Ons doel is het om kennis en ideëen over APEX te delen in een open en niet-commerciele sfeer. Daarom is deze groep niet verbonden aan enige Oracle Gebruikersgroep of bedrijf.

Sluit je aan en deel je ervaringen met Oracle Application Express!

P.S. Hoewel de groep in Tilburg is gevestigd, zullen we vaak ergens centraal in het land de bijeenkomsten organisaeren.


Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Welkom Apex Enthousiast!

What's new

 
Founded Jul 11, 2014

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy