2- wekelijkse interne OSGeo.nl vergadering via IRC (chat)

2-Wekelijks op maandagavonden 20:30 komen we met  OSGeo.nl bijeen via wat heet een "IRC channel", dat wil zeggen via een chat-kamer. We bespreken hier vooral interne OSGeo.nl aangelegenheden zoals het organiseren van OSGeo.nl events en het opzetten van een stichting. Uit de vergadering volgen besluiten en aktiepunten.

De IRC meeting is vrij toegankelijk voor iedereen, ook omdat we als OSGeo.nl nog niet een formele structuur hebben. Ook willen we zoveel mogelijk transparant zijn in wat onze aktiviteiten en doelen zijn. De bijeenkomst kent wel een min of meer formele structuur met een agenda, besluiten en aktiepunten. Ook worden verslagen bijgehouden. Dus als je er niet bij kunt zijn kun je via de verslagen ook op de hoogte blijven. Je hoeft niet perse bij te dragen, je kunt ook gewoon meeluisteren.

Hieronder volgen gegevens over hoe en waar je kunt meedoen en waar je verdere informatie vindt. Je hoeft niet te RSVP-en om mee te doen.

IRC Chat: Freenode kanaal #osgeonl, je kunt vanuit de browser deelnemen via WebChat

Verslagen: Zie http://wiki.osgeo.org/wiki/Nederlands/bijeenkomsten

Logs: elke chat wordt ook volledig opgenomen. Je kunt de volledige logs hier teruglezen.

Dit overzicht van IRC commando's kan wellicht handig zijn.

Join or login to comment.

1 went

People in this
Meetup are also in:

Create a Meetup Group and meet new people

Get started Learn more
Bill

I started the group because there wasn't any other type of group like this. I've met some great folks in the group who have become close friends and have also met some amazing business owners.

Bill, started New York City Gay Craft Beer Lovers

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy