addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

OSGeoNL en OSM nieuwjaarsborrel 2012

 • Jan 22, 2012 · 1:00 PM

In samenwerking met OpenStreetMap Nederland organiseert OSGeoNL de nieuwjaarsborrel om leden van beide communities de gelegenheid te bieden elkaar te ontmoeten.

Join or login to comment.

 • Edward Mac G.

  Erg leuk om mensen uit beide communities bij elkaar te zien. Leuke gesprekken gehad met oude bekenden en ook een paar nieuwe mensen leren kennen!

  January 23, 2012

 • Just van den B.

  Erg geslaagd. Leuk om te zien hoe leden van de OSGeo.nl en OpenStreetMap NL communities elkaar vonden in geanimeerde gesprekken. De opengeklapte laptops links en rechts lieten nog eens extra zien hoe gepassioneerd velen bezig zijn om open source en open data in NL op de kaart te zetten.

  January 23, 2012

 • Stefan de K.

  Gezellige mensen, gezellige conversaties, daadwerkelijk wat opgeschoten in 2012.

  January 23, 2012

 • A former member
  A former member

  Gezellig

  January 4, 2012

50 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy