addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Flora Fauna Hack inspiration meeting 18 april

  • Apr 18, 2014 · 4:00 PM
  • This location is shown only to members

De Flora Fauna Hack daagt jou uit. We zoeken nieuwe ideeën (hacks) voor onze leefomgeving. De Flora Fauna Hack.

Ontwerp jij een slimme app die het probleem van de Bijensterfte hackt? Spreken vleermuizen jou meer aan? Help dan mee het inzicht in hun gedrag te vergroten. Zoek je nog meer uitdaging? Wat dacht je van onderzoeken welke geheimen natuurdata uit de Caraïben voor ons heeft, slimme stappen bedenken in het watermanagement of het meten van biodiversiteit in grasland. Op dit moment helpen[masked] vrijwilligers in Nederland met het verzamelen van flora en fauna data. Hoe maken we daar[masked] van? Verken met ons de kansen van IT en Open Data voor biodiversiteit, klimaat en natuur. De natuurkalender en allergieradar zijn al veelbelovend, maar er kan nog veel meer.

Maar eerst:
Om de betrokken data-houders, hackers, studenten vast warm te maken hiervoor en om de mogelijkheden voor interessante hacks te verkennen organiseren we een veldverkenning: een inspiratie bijeenkomst met vakdeskundigen, hackers en kunstenaars.

Dit wordt de Flora Fauna Hack inspiratie meeting op vrijdag 18 april, met BBQ op Campus Wageningen!

Als je zin hebt om mee te gaan meld dat zsm. Het wordt een kennismaken en onderzoeken wat de interessante/ relevante zaken zijn die we kunnen aanpakken, en welke data en informatie we daarvoor nodig hebben.

Join or login to comment.

  • Rene P.

    interesting and promising kick off

    April 19, 2014

25 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy