add-memberalign-toparrow-leftarrow-rightbellblockcalendarcamerachatchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-upcircle-with-crosscomposecrossfacebookflagfolderglobegoogleimagesinstagramkeylocation-pinmedalmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1pagepersonpluspollsImported LayersImported LayersImported LayersshieldstartwitterwinbackClosewinbackCompletewinbackDiscountyahoo

Startbijeenkomst OpenLab: pilot Banenruil

Het vergroten van flexibiliteit en mobiliteit is één van de veranderopgaven waar veel overheidsorganisaties mee te maken hebben. Op dit moment zijn er weinig vacatures, maar er zijn wel banen. Onder het mom van ‘mijn baan, jouw baan’ kun je onderling ruilen.

We gaan in 2014 speeddates organiseren per regio in Nederland waarbij ambtenaren elkaar kunnen ontmoeten. De bijeenkomsten worden georganiseerd door ambtenaren zelf. Zij worden ondersteund door het OpenLab en ambtenaren die ervaring hebben met banenruil en hun kennis delen.

Wat hebben we nodig?
We zoeken een aantal enthousiaste ambtenaren die in hun eigen regio mee willen doen met de pilot Banenruil en een speeddate sessie willen organiseren. We willen tijdens de pilot met elkaar leren hoe dit concept het beste kan werken. We brengen de do’s en dont’s in kaart om tot een succesformule te komen om mobiliteit, innovatie en leren binnen de overheid te stimuleren.

Vandaag start de pilot Banenruil. Lees meer in het #openlab magazine http://t.co/YY76qci6lA

Join or login to comment.

 • Kim S.

  Hierbij nog een link naar het magazine http://issuu.com/kimspinder/docs/openlab_magazinebanenruil Op de website www.open-lab.nl vind je meer info!

  February 10, 2014

 • Kim S.

  Vandaag start de pilot Banenruil Lees meer in het #openlab magazine http://t.co/YY76qci6lA

  February 6, 2014

 • Margriet

  ik kan ook helaas niet, maar Kim we doen wel heel graag mee!

  February 5, 2014

  • Kim S.

   Leuk dat jullie meedoen :-)

   February 6, 2014

 • Paula C.

  Ik heb helaas geen tijd om te komen, maar wil dit initiatief wel in mijn regio introduceren. Kan ik daarover contact hebben met iemand?

  1 · January 29, 2014

  • Ronald S.

   Hoi Paula, leuk om te horen dat je het in je regio wilt introduceren. Kim Spinder zit het dichtste op het organiseren van de start. Je kan het beste even contact met haar opnemen www.kimspinder.nl/contac­t

   January 29, 2014

 • A former member
  A former member

  jammer. Ik woon een andere bijeenkomst dezelfde dag bij.

  January 10, 2014

 • Ada van der L.

  Goed initiatief, ben zeer geïnteresseerd (maar heb op dit moment door drukke baan weinig tijd). Hoe kan ik op de hoogte blijven?

  January 7, 2014

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy