OpenStack UserGroup - December

  • December 11, 2012 · 7:00 PM
  • Bonnie Restro Comics

A  nagy érdeklődést kiváltó novemberi találkozó után kicsit gyakorlatiasabb vizekre evezünk. A karácsony előtti hajrában két témát mutatnák be, az egyik a devstack script gyűjtemény lesz, Molnár Zsolt a NextServer-től bemutatja azt az eszközt amivel az OpenStack fejlesztői változatát a notebookunkra tudjuk telepíteni, és ezen keresztül megismerkedhetünk a főbb összetevőkkel. A második előadásban pedig az OpenStack egyik rendszerintegrátorának, a Mirantis-nak köszönhetően, a Folsom kiadás újdonságait foglaljuk össze.

A rendezvényen való részvétel továbbra is ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mivel sajnos csak limitált létszámot tudunk fogadni. Érdemes minél előbb jelezni a részvételi szándékot.

OpenStack fejlesztői környezet bemutatása

A devstack egy jól dokumentált script gyűjtemény, amivel teljes fejlesztői OpenStack környezet telepíthető Ubuntu és Fedora disztribúciókra. A telepítőn keresztül bemutatjuk a főbb komponenseket, és a köztük lévő összefüggéseket.


Előadó:
Molnár Zsolt, CEO
NextServer

Folsom kiadás újdonságok

Mi változott a tavaszi Essex kiadás óta:
* fejlődés és üzleti környezet
* újdonságok felhasználói szemmel
* változások az alapkomponensekben

Előadó:
Kiss Márton, CTO
Xemeti

People in this
Meetup are also in:

Create a Meetup Group and meet new people

Get started Learn more
Bill

I started the group because there wasn't any other type of group like this. I've met some great folks in the group who have become close friends and have also met some amazing business owners.

Bill, started New York City Gay Craft Beer Lovers

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy