addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Oslo GTD Meetup September Gathering 2011

 • Sep 14, 2011 · 5:00 PM
 • This location is shown only to members

Vi ønsker velkommen til nytt møte i Oslo GTD Gathering!

Fokus denne gang: Hvordan komme i gang med GTD?

Foreløpig agenda:
17:00 Registrering + sosialt

18:00 Velkommen

18:15 Jørn Kippersund - Innbokskontroll.

19:30 FAQ

20:00 Slutt

Innbokskontroll kan beskrives som en sterkt forenklet utgave av GTD. Jørn mener det kan fungere som et lavterskel trinn til bedre produktivitet, mer etterrettelighet og mindre stress. Jørn Kippersund er fastlege. Ved siden av dette jobber han også som interkommunal legevaktsjef, som nettredaktør for Allmennlegeforeningen, i tillegg til at han har flere verv både i legeforeningen og i lokale frivillige organisasjoner.

Les mer på produktivOslo.no

Join or login to comment.

 • Jørn K.

  Det er hyggelig at presentasjonene blir etterspurt! :)

  Jeg er litt ambivalent til å legge de helt åpent ut, da de ikke står helt bra på egne ben, men tjener som støtte til foredraget.

  September 22, 2011

 • Vivi H.

  Vidar, du må skrive inn passord "innbokskontroll" i vinduet du får opp når du er logget inn Jørn: litt dumt at du ikke gjør det offentlig så vi kunne hatt den på profilene våre på SlideShare

  September 22, 2011

 • A former member
  A former member

  Veldig bra å få inn andre synsvinkler på produktivitet.

  September 16, 2011

 • Jørn K.

  Pussig. Send meg en e-post på [masked], så sender jeg over presentasjonen

  September 15, 2011

 • A former member
  A former member

  Spennende folk. Ålreit med times sosialisering. Gjør det enklere å delta med spørsmål og kommentarer underveis. Glitrende innlegg om Innbokskontroll. Liker den eklektiske tilnærmingen. Smittende engasjement. Mortens kunne kuttet ned GTD-presentasjon noe, men det er kanskje nyttig for nykommere.

  September 15, 2011

 • Vivi H.

  Takk for en bra kveld. I dag blir det noen timer offline samt mulig et par frosker. Elsker jo froskelår så det kan ikke bli så ille.

  September 15, 2011

 • Vivi H.

  Bortsett fra en liten intro på SocialSummer var dette mitt første møte med GTD. Det var en konkret og inspirerende kveld. Skal definitivt være mer offline for å også få konsentrert meg mer om de langsiktige oppgavene.

  September 15, 2011

 • Jørn K.

  Som foredragsholder er jeg kanskje inhabil, men det var i alle fall en inspirerende og fin gjeng å treffe for meg!

  September 15, 2011

 • Jørn K.

  Er du registrert som bruker hos SlideShare fra før? hvis ikke er det kanskje det som må til? På selve presentasjonen har jeg passordet "innbokskontroll". Den er ikke veldig hemmelig, men jeg ønsker ikke at den skal komme opp ved google-søk el.l.

  September 15, 2011

 • Justin

  Bra innledning til GTD, med litt video og noen bra tips. Foredraget av Jørn Kippersund var veldig bra, noen enkle tips og ideer som jeg kommer til å bruke med en gang. Takk!

  September 15, 2011

 • Jørn K.

  Takk for en hyggelig stund! Her har jeg prøvd meg med presentasjonen på slideshare: http://www.slideshare.net/secret/Ip27zPGtHaZm02

  September 15, 2011

 • Bjørn R.

  Jeg kan heller ikke komme og en video hadde vært flott. Støtter det forslaget

  September 14, 2011

 • Paal Joachim R.

  Jeg så akkurat at jeg har dobbelt booket meg selv på onsdag kveld og da får jeg heller komme til min første GTD møte ved en senere anledning. Ha en hyggelig treff!

  September 11, 2011

 • Henrik B.

  Er det en eller annen foto-/videoentusiast som kunne satt et kamera på stativ og trykket på "opptak" for meg? Ser litt stygt ut til at jeg rekker dette. (Jeg lover å gjøre det samme neste gang jeg er med, for de som ikke rekker da)

  September 11, 2011

22 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy