addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

FINN.no's reisesøk

FINN.no har benyttet Solr i flere år allerede, og nylig har de også lansert et nytt fly-søk på Solr. Alexander Sagen besøker oss for å fortelle om hvordan det fungerer.

Alexander vil dele de tekniske erfaringene FINN Reise har gjort seg etter å ha brukt Solr i flysøket. Solr-indeksen oppdateres kontinuerlig fra tredjepartsleverandører og må være umiddelbart tilgjengelig for brukeren som venter på billettpriser. Han vil også dekke utfordringene Reise-teamet har møtt på veien til SolrCloud i produksjon.

Agenda

17:00-17:30 - Pizza (gratis, viktig med korrekt RSVP)

17:30-18:15 - Foredrag "FINN.no flysøk"

18:15- Q&A + Mingling

Om foredragsholderen

Alexander er utvikler på FINNs reiseteam og er over snittet interessert i søk.

Join or login to comment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy