Oslo WordPress Meetup Group Message Board › Kan noen hjelpe oss i Lær Kidsa Koding!

Kan noen hjelpe oss i Lær Kidsa Koding! med å få kidsakoder.no (buddypress) ordentlig på lufta?

Simen S.
user 2528350
Oslo, NO
Post #: 58
Har du lyst til å sørge for at at ungene våre skal være i stand til å forstå og kontrollere det digitale samfunnet? At det skal være like naturlig å være kreativ og skapende med, som å være forbruker av, digitale tjenester? Da ønsker vi deg velkommen i gjengen vår: Lær Kidsa Koding!

Vi skal bistå privatpersoner, SFOer, skoler, bibliotek, foreninger osv som ønsker å arrangere, eller få arrangert, kurs og andre aktiviteter for barn og unge lokalt over hele Norge.

Vi har fått med oss over 600 frivillige som er klare for å sette i gang i ni byer, men for å skalere trenger vi å lage et nettsted som stimulerer til kommunikasjon og samhandling for de viktigste målgruppene. Da trenger vi en av de beste Wordpress Community-site´n i Norge!

Konkret trenger vi nå noen ildsjeler som brenner for saken, og som kan drive med alt som er nødvendig for en WordPress site med betydelige ambisjoner. Se en kort blogpost med litt mer informasjon her: http://www.kidsakoder...­

Om Lær kidsa koding: http://www.youtube.co...­
Verdigrunnlag: http://www.kidsakoder...­
Aktivitet og linker om oss i media: https://www.facebook....­

Lær Kidsa Koding! er ikke en hierarkisk organisasjon, men utgjør en aktør-orientert organisasjonstruktur (Ref. Fjeldstad, Snow, Miles, Lettl (2012) The architecture of collaboration). Alle som holder seg innenfor verdigrunnlaget kan være med og kalle seg Lær Kidsa Koding! gruppe <sett inn navn> og bruke sitt talent og sitt nettverk for å hjelpe.

Vi lager en bevegelse der et nettsted kan danne en allmenning der aktører (foreldre, lærere, ildsjeler, bibliotekarer, bedrifter, skoler, etc.) akkumulerer og deler ressurser og finner hverandre.

Vi ønsker å ha tre former for kunnskapsdeling og samhandling:
1. Samling og tilgjengeliggjøring av kunnskap (kursmateriell, filmer, blogger)
2. Vi kobler de som kan og de som trenger å kunne
3. Vi kobler og mobiliserer de som kan løse eller skape noe sammen

Vi har basert oss på BuddyPress, og trenger hjelp til å få nettstedet konfigurert slik vi vil ha det. Før det skalerer vi ikke.

Vi trenger folk som kan buddypress, interaksjonsdesign, CSS Styling, etc.

mvh Simen Sommerfeldt (simen.sommerfeldt@bouvet.no, 99 50 77 33)
Paal Joachim R.
user 20016951
Oslo, NO
Post #: 4
Hei jeg foreslår at dere kommer til Empowering Youth konferansen som holdes 15-16 mai og sprer mer informasjon om hva dere driver med.

http://partnershipfor...­
Her er noe info fra ovenfor side: Kavlifondet provides free tickets to 30 social entrepreneurs. Please send your application to: rune@partnershipforchange.net.

(Dette har ikke helt relevans til ditt spørsmål om hjelp med nettsiden men kan være en fin måte å nå ut på til andre nettverk.)
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy