addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Oslo WordPress Meetup Message Board › Liker du Lær Kidsa Koding og kan bidra nå og da?

Liker du Lær Kidsa Koding og kan bidra nå og da?

Simen S.
user 2528350
Oslo, NO
Post #: 64
Nettstedet vårt er en viktig suksessfaktor. Her kan du finne og dele kunnskap, finne folk som kan gi deg råd, eller noen du kan starte en kodeklubb sammen med.

Vi har hatt en rekke folk som gjennom en fantastisk innsats har gitt oss et godt nettsted. Og så opplever vi at dette er en så stor jobb at vi bør ha en hel gruppe med folk som kan gjøre litt hver. På den måten blir ingen overbelastet, og vi kan danne et nettverk hvor vi kan mobilisere når vi trenger å gjøre større løft. Derfor har vi dannet facebook-gruppen “Vi som kan vedlikeholde WordPress site for LKK” Her inviterer vi alle som kan konfigurere og mekke på wordpress sites (php, maler, themes, css, etc) og som ønsker å bidra med en liten jobb nå og da. Når vi får nok medlemmer, kaller vi inn til en møte eller hangout, og drøfter hvordan vi kan jobbe sammen på en bra måte.
Powered by mvnForum

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy