addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

OuiShare Drinks The Hague #2

 • Mar 10, 2014 · 7:30 PM
 • De Verlichting

Definitief: 10 maart van 19.30 tot uiterlijk 22.30 uur.

Gebouw D

It is potluck! Dat betekent: neem je eigen hapje en drankje mee om te delen.

Sprekers: Kisskissbankbank, Buzzy Chain, Jeroen van Beele van We-conomy, Bram Schilleman over cooperatief financieren, Art Share MR, Cis Deijl van Make It Arthworthy en Miloeda Vijfhuizen. Je bent welkom!

Thema: kunst delen, kunstzinnig ondernemen en alternatieve vormen van economie. De locatie is ons aangeboden door Mariska Mallee, eigenaar van www.artscharemr.nl Zij houdt zich bezig met kunst delen, nieuwe mobiliteit, duurzaamheid en vooral het conceptueel nadenken over onze toekomst en hoe dat er dan uit ziet. Heb je suggesties? Wil je ook iets presenteren op deze avond of een volgende keer? Laat het ons weten.


Join or login to comment.

 • Hugo van den B.

  Dank voor de bijeenkomst! Ik heb er een visueel verslag van gemaakt. Kijk hier http://bit.ly/1qrT8bX. Met groet van Hugo

  1 · March 11, 2014

 • Amanda J.

  Het was een beetje een vol programma, volgende keer meer ruimte voor gesprek. Gaaf dat jullie erbij waren.

  March 11, 2014

 • Amanda J.

  Peer to peer financing.. Bram Schilleman weet er alles van. Alvast een voorproefje: http://www.economist.com/node/21597932

  March 7, 2014

 • Amanda J.

  In Antwerpen is de kunst vast duurzaam aan het cocreeren.. http://www.zeronaut.be/antwerpse-kunstsector-green-track

  March 7, 2014

 • jeroen j van b.

  ik wil komen, met mijn dochters dan, want die laat ik niet alleen thuis.
  ik ben vooral benieuwd of het mogelijk is om mijn simulatie van de nieuwe economie op een kunstzinnige manier in de wereld te zetten. ik denk daarbij aan het werk van 'activistische kunstenaars'. mijn simulatie is nog niet goed op het web te vinden maar er is al wel een plekje met de kernideeen: http://guts4roses.org/simulation.

  dank aan marja voor de werkende link!

  1 · December 5, 2013

  • Amanda J.

   Hoi Jeroen, de datum is nog niet helemaal gezet hoor, maar die stuur ik dan zsm door na overleg met Mariska. Ook al contact met Kisskissbankbank ;-)

   1 · December 5, 2013

 • Marja E.

  Dankjewel voor de uitnodiging! Wordt vast een inspirerende sessie, gezien het thema. Ik verwacht er, als gevolg van mijn persoonlijke omstandigheden, niet bij te kunnen zijn, maar wens iedereen die er wél bij kan zijn een genoeglijke, leerzame bijeenkomst toe. Volgens mij is de website van Mariska Mallee overigens te vinden via: http://www.artsharemr.com/ (de .nl link werkte bij mij niet...).

  Hartelijke groet,
  Marja Eppink

  1 · December 4, 2013

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy