addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Test Clinic #2

  • May 19, 2014 · 7:00 PM

Steve Öberg och jag har fått äran att fortsätta driva test clinic. Vi kommer köra samma koncept som första gången:
"Michael Bolton använder sig av något som kallas för Test Clinic som en del av sin utbildning. Vad jag förstår av konceptet så får deltagarna ta med sig sina "problem" inom testning, där Michael hjälper till att lösa dem."

Vi kommer att hålla oss till max 15 personer och hålla oss till pubmiljö. Eventuellt att vi delar upp oss i mindre grupper på plats med en bra mix av juniora och seniora testare.

Att tänka på:
"Att ni kan eventuellt ha NDA (Non Disclosure Agreements) som gör att ni inte får säga vad som helst. Undersök detta med er chef eller klient innan."

Haket är preliminärbokat men kan komma att ändras.

Vi ses där och hoppas på många intressanta diskussioner!

Join or login to comment.

  • Gert T.

    Hade gärna dykt upp men är upptagen den kvällen.

    May 14, 2014

8 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy