addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Verbeter je 'elevator pitch' en/of de achterflap van je boek

17 september van 19.30 tot 22.00 uur!

Scherp je 'elevator pitch' en/of de achterflap van je boek aan. Beide zijn korte samenvattingen van de essentie van jouw boodschap. Een team van experts en ervaringsdeskundigen helpt je JOUW verhaal goed, bondig en boeiend te vertellen.

Aanleiding voor dit event is de Bijzondere Verhalen Beurs op 23 september. Vorig jaar tijdens de voorbereiding van de beurs is gebleken dat de hulp van een aantal experts in het kort en bondig vertellen van je verhaal ('elevator pitch') heel waardevol was. Ook het aanscherpen van de achterflappen van de aangeboden boek voordat uitgevers benaderd worden, werd zeer op prijs gesteld. Omdat de feedback, inspiratie en ontmoetingen tijdens de voorbereidingsronde vorig jaar voor veel deelnemers zo overweldigend waren, hebben we besloten hier dit jaar een aparte avond voor in te lassen. Niet alleen deelnemers van de Bijzondere Verhalen Beurs zijn uitgenodigd, maar ook andere ondernemers die hun speech of boek idee willen aanscherpen.

Deze 'voorbereidingsavond' is gratis. Hij wordt gehouden in het ondernemers inspiratie cafe van Permanent Beta in Amersfoort. Je komt langs met de achterflap van je boek op papier (max 1 A4: de achterkant van de omslag van je boek, de mini-samenvatting) of je 'elevator pitch' in je hoofd. Allerlei experts helpen je vervolgens om deze aan te scherpen. Je gaat met een betere versie van je achterflap en/of 1 minuut intro en leuke nieuwe contacten weer naar huis. Aanvullende extra's deze avond zijn: training voor stem, houding, adem en om je zenuwen de baas te blijven; een workshop verhalen vertellen en nog veel meer leuks.

 

 

Join or login to comment.

 • Monique

  Boeiend, out of the box, inspirerend, confronterend en nu enorm veel zin om door te pakken!

  September 18, 2013

 • Madelon R.

  Werkelijk zeer de moeite waard! Ik heb veel opgestoken over jezelf stevig voelen bij openbaar spreken, bijvoorbeeld je voorstellen dat de woorden letterlijk in de hoofden van de luisteraars terecht komen, en jezelf goed aarden. Fijn om mee te maken en fijn om te leren.

  September 18, 2013

 • Evert B.

  Dit is de manier om verder te komen! Ontzettende goede mensen die vaak 'spot-on' feedback geven. Heerlijk genoten!

  September 18, 2013

 • Doan

  Excuseer me. Ik had al afgemeld dacht ik. Even te druk op dit moment.! Graag tot PB13 part 3✔ en of eerder bij de meetup bij Academie Amersfoort: Onderwijs in de 21e eeuw. Anders wel bij KIJK live (tryout 2) op 2 oktober✌

  September 18, 2013

 • Anke D.

  Helaas gaat het me toch niet lukken. Jammer en veel inspiratie.

  September 17, 2013

 • Madelon R.

  Dit evenement is meteen aanleiding geweest om (OPNIEUW!!!) naar mijn pitch te kijken. Ik vind het fijn om telkens op zo'n leuke manier uitgedaagd te worden en ik ben erg blij met jullie ondersteuning in de workshop! Ik kan haast niet wachten ...
  Jammer dat het nog geen wintertijd is, dan konden we een uur eerder beginnen ;)

  September 17, 2013

 • Lidwien V.

  Excuus, maar ik meld mij af. Graag tot een volgende keer..

  September 17, 2013

 • Edo van S.

  ook deze avond beschikbaar als begeleider!

  September 12, 2013

 • Esther J.

  Wil je het meeste uit deze avond halen? Bedenk aan de hand van bovenstaande info van tevoren goed wat je belangrijk vindt en hoe je de avond in wilt delen met de (voor jou) juiste combi van ‘speed-dates’ en evt. een workshop.

  September 12, 2013

 • Esther J.

  Er zijn ook twee unieke WORKSHOPS: 1. Spontaan verhalen vertellen. Jan Swagerman is narratief coach. Op dit moment is hij als verhalenjager voor de provincie Overijssel aangesteld. Hij helpt mensen hun persoonlijke ervaringen op te schrijven en van tips en ideeën een verhaal te maken. Zijn workshop zit vol verrassingen en je kunt er de hele avond gewoon binnenlopen. Zie ook www.janswagerman.nl en www.jijenoverijssel.nl

  September 12, 2013

 • Esther J.

  2. Masterclass communicatie. Sprekerscoaches Joni Bais en Katinka Toet van Great Communicators leren hoe je een groep mensen kunt bereiken, boeien en inspireren. Groeien in je communicatie is een snelweg naar persoonlijke groei. Want wanneer je spreekt voor een groep, kom je jezelf op verschillende vlakken tegen. Leer daarom spreken vanuit jouw persoonlijke kracht en op een manier die bij jóu past. Pas dan zal je echt impact maken op je publiek en zal je boodschap beklijven. Mooie verhalen worden zo ‘bevrijd’...
  De Masterclass begint om 20.00 uur en duurt 1,5 a 2 uur. Er is beperkt plek. www.greatcommunicators.nl

  September 12, 2013

 • Esther J.

  Speed dates
  Wij zijn trots dat we de volgende kanjers als begeleiders mogen verwelkomen. Deze experts zijn de hele avond beschikbaar. Je kunt alvast hun website bekijken om te zien wie waar goed in is, maar ze stellen zich aan het begin van de avond ook kort voor. Bij de meeste krijg je ca 5 minuten privé aandacht en kan je daarnaast meeluisteren met de adviezen aan anderen (ook heel leerzaam), sommigen hebben een eigen planning. Als het minder druk is bij een begeleider, krijg je vaak meer tijd.

  • Martijn Baarda (www.growinski.nl)
  • Jan-Henk Bouman (www.admium.nl)
  • Brenda van Dijk (www.duidelijkverhaal.nl)
  • Esther Jacobs (www.estherjacobs.info)
  • Nicoline van der Lugt (www.comminaction.nl)
  • Daniela Postma (www.levenstekst.nl)
  • Peter Ros (www.rosblog.nl)
  • Judith Webber (www.judithwebber.nl)

  September 12, 2013

 • Esther J.

  Beste allemaal,
  Volgende week is het al zover! Dinsdagavond 17 sept van 19.30 – 22.00 uur staan er diverse begeleiders klaar om je te helpen je elevator pitch en/of achterflap van je boek strak te krijgen. Dit gaat in de vorm van speed dates en twee unieke workshops. Met deze voorbereiding kan je op de Bijzondere Verhalen Beurs (www.bijzondereverhalenbeurs.nl) op 23 september (of een andere gelegenheid) een extra goede indruk maken op de aanwezige journalisten, uitgevers en sprekersbureaus.
  In deze en volgende berichten vind je alle info die je nodig hebt om het maximale uit de avond te halen.

  Locatie
  17 september: de voorbereidingsavond vindt plaats bij PermanentBeta (www.permanentbeta.nl) (gebouw Ondernemersplaza/KvK), Printerweg 6 in Amersfoort.
  23 september: de Bijzondere Verhalen Beurs wordt bij MediaPlaza in Utrecht gehouden.

  Programma 17 sept
  Vanaf 19.00 u Inloop
  19.30 u Welkom en opening
  19.45 – 22.00 u Speed dates met de begeleiders en workshops
  22.00u Afsluiting

  September 12, 2013

 • Madelon R.

  Is er nog plaats???? GRAAG hoor ik JA en GRAAG meld ik mij aan ;)

  1 · September 9, 2013

 • Doan

  Ik moet helaas passen. Zeker jammer, want ik had hier zeker veel zin in.

  Veel plezier en succes allen die gaan ;-)

  September 1, 2013

 • Anke D.

  Ik ben er graag bij!

  August 18, 2013

 • Sippy van A.

  met slag om de arm! ; )

  July 5, 2013

 • Wendy N.

  Goeie actie! Ik kom met een 'achterflap' van ons boek in wording.

  July 4, 2013

 • Heleen B.

  Wat leuk! Ik heb wel een verhaal. Goed om te kijken hoe het nog beter aan kan komen.

  July 4, 2013

 • Doan

  Interessant en zeer actueel. Lijkt me goed om te ervaren wat een goede elevator pitch is. En mijn Pitch te ontwikkelen.

  1 · July 1, 2013

 • Miriam W.

  Heb nog geen boek maar wel een in de maak.

  March 1, 2013

 • Antoine G.

  Klinkt leuk!
  Wat is precies de bedoeling van deze beurs?

  February 16, 2013

42 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy