addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Op de bank met... Esther Jacobs (sessie 1)

Esther helpt al bijna 20 jaar bedrijven, ondernemers en particulieren om hun dromen waar te maken door creatief te denken. Velen kennen haar van de actie Coins for Care, waarmee zij rondom de invoering van de Euro overgebleven buitenlandse muntjes inzamelde voor goede doelen. Daarna zette ze de vastgeroeste goede doelenwereld op zijn kop met haar roep om meer transparantie.

In 2005 werd Esther weggepest van een onbewoond eiland tijdens het realityprogramma Expeditie Robinson. Toch was het voor haar een bijzondere ervaring en een unieke kans om menselijk gedrag en groepsdynamica te bestuderen onder extreme omstandigheden. Esther maakt nog altijd dankbaar gebruik van deze kennis en ervaring tijdens haar lezingen en workshops, die zij behalve in Nederland over de hele wereld geeft.

Naast het houden van lezingen en workshops heeft Esther de volgende boeken geschreven:
'Wat is jouw excuus?’
‘Wat is jouw droom?
‘Heb jij al een foute man?’
In april komt haar vierde boek uit met de titel ‘Jij bent een topvrouw!’.

Op 9 april a.s. is Esther in de ondernemersplaza voor een "op de bank" sessie. Zij neemt dan ook een aantal gesigneerde exemplaren van al haar boeken mee. Als je een van haar boeken al hebt kun je haar natuurlijk ook vragen hier een persoonlijke boodschap te schrijven.

Join or login to comment.

  • Richard T

    Mijn vrouw 'Yolanda' komt in mijn plaats helaas kan ik zelf niet!

    April 7, 2013

3 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy