addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Word in één dag een Chief Wow Officer?

Door anders te kijken zie je zoveel meer en kun je je business laten groeien. In één dag krijg jij een heldere ‘Why’, word je een Chief Wow Officer en ben je een volleerd Straatjutter die overal nieuwe business kansen ziet.

Straatjutten:
99% van de mensen mist 99% van de kansen en ideeën die zich dagelijks aan hen voordoen. Ze lopen in gedachten verzonken op hun doel af en missen de bijzondere dingen om hen heen. Straatjutten leert je beter kijken en dat wat je ontdekt te vertalen naar kansen en ideeën voor je eigen werk en business. Je leert op een creatieve manier jouw iDNA bouwstenen te herkennen en te gebruiken om zelf nieuwe ideeën te verzinnen.

Jouw heldere ‘Why’ zorgt voor jouw succes
Wat je als bedrijf doet en hoe je dat doet is meestal wel duidelijk. Daar gaat veel aandacht naar toe. Waarom we iets doen, als persoon of als bedrijf, is veel moeilijker uit te leggen of zelfs niet duidelijk. Terwijl de meest succesvolle bedrijven juist succes hebben omdat hun ‘Why’ heel helder is. We gaan op zoek naar jouw ‘Why en naar jouw verhalen en metaforen. Jouw heldere ‘Why’ zal zorgen voor meer succes.

Chief Wow Officers
Chief Wow Officers nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het creëren van Wow in de wereld. - Ze wachten niet op toestemming - Ze verschuilen zich niet achter hun functiebeschrijving - Ze delegeren het niet aan iemand anders. Ze nemen zelf de volledige verantwoordelijkheid voor wow: dingen die zo bijzonder zijn dat je je adem even inhoudt, en zo belangrijk dat de wereld er een stukje beter van wordt.

Deze dag wordt je aangeboden door Permanent Beta, Jan-Henk Bouman, Why-aanjager en Richard Stomp, de eerste Chief Wow Officer en straatjutter

 

Kijk ook op:

www.straatjutter.nl

Chief Wow Officer

Why sessies

Join or login to comment.

 • Jeroen van Z.

  Top-dag! Mooi aanvullende, inspirerende verhalen en een fijne groep om daarmee aan de slag te zijn. Straatjutten is voor mij vanaf nu een vast onderdeel van het genereren van ideeen en mijn "why" gaat zich de komende tijd nog verder ontwikkelen. :-)

  1 · April 15, 2013

 • Annemiek

  Dit was #sprankelspel. Boeiende verhalen, mooie inzichten en erg prettige interactie in de groep. Richard en Jan Henk, jullie heldere WHY is besmettelijk ;-). Dank ook aan de andere deelnemers, heb genoten van jullie!

  2 · April 15, 2013

 • Carola S.

  inspiratie, energie en inzichten anno nu. Topsessie

  April 14, 2013

 • Carola S.

  Van Why naar Wow in één dag, wat een energie en inspiratie. Succes iedereen met hetgeen je mee nam en tot ziens. Voor iedereen die nog twijfelt: morgen komt nooit dus nu aanmelden!

  1 · April 14, 2013

 • A former member
  A former member

  It was great. I learned a lot en it was very inspiring. I can recommend this to everybody who is not yet a Chief Wow Officer.

  April 13, 2013

 • A former member
  A former member

  Helemaal eens met Richard. Ik heb genoten en het was bijzonder leerzaam.

  April 13, 2013

 • Richard T

  Jan-Henk en Richard, bedankt voor deze TOP dag! Heel erg inspirerend en veel nieuwe dingen geleerd vandaag, en bovenal ook een paar leuke nieuwe contacten gelegd.

  1 · April 12, 2013

 • Jan-Henk B.

  Richard Stomp en ik hebben zin in morgen. Fijne avond en tot morgen!

  April 11, 2013

 • mariken g.

  Mocht iemand niet kunnen dan ben ik er graag bij!

  March 12, 2013

  • Welmoed V.

   Ik heb ergens gelezen dat ik er nog bij kon ivm aan afzegging van iemand anders (kan dat berichtje niet meer terugvinden en daarop replyen), maar helaas heb ik morgen iets anders staan. Hopelijk kan ik iemand anders blij maken met mijn plekje? Een andere keer ben ik er graag bij overigens!

   April 11, 2013

  • Jan-Henk B.

   Jammer dat het niet lukt. Next time!

   April 11, 2013

 • Mike V.

  I'm IN!

  1 · April 11, 2013

 • Hans W.

  Heel interessant en zou er graag bij zijn maar tot mijn spijt heb ik een andere afspraak waar ik niet omheen kan.

  1 · April 11, 2013

 • Jos W.

  Erg mooi aanbod en hoop dat het ooit weer word gedaan. Heb gisteren afscheid van m'n huidige baan genomen, straks ondernemerschap in, merk nu behoefte aan rust, even die ruimte nemen. Veel plezier

  1 · April 10, 2013

 • Carola S.

  H Jan Henk, geen no show voor mij hoor, vrijdag staat netjes geblokt en ik ben er! Zin in tot dan
  groet
  Carola

  1 · April 8, 2013

 • Petra M.

  Kan vrijdag mijn Chief Wow verhaal testen op potentiele klanten...

  April 8, 2013

 • Jan-Henk B.

  Komende vrijdag is het dan zover dan is in Permanent Beta de "Word in één dag Chief Wow Officer". We hebben een leuk programma voor jullie. Het ziet er ongeveer zo uit:

  10:00 - 10:30 'Why' inspiratie sessie
  10:30 - 11:15 'Chief Wow Officer' inspiratie sessie
  pauze
  11.30 - 12:15 De veranderde wereld en die van communicatie
  Lunch
  13:00 - 13:45 'Straat jutten' vergroot je creatieve blik
  13:45 - 16:00 In kleine groepen de verdieping zoeken op het voorgaande

  Richard Stomp en ik hebben er zin in en beloven dat het een dynamische interactieve dag wordt met veel aandacht voor jouw individuele situatie.

  Adres
  Printerweg 6
  Amersfoort

  April 7, 2013

 • mariken g.

  Oh fijn! Ik ben er graag bij!

  March 13, 2013

 • Jeroen van Z.

  Lijkt me interessant!

  March 12, 2013

 • Paulus M.

  veel inspiratie toegewenst!

  March 12, 2013

 • Petra M.

  Mooi aanbod. Ben er graag bij

  March 12, 2013

 • Sanne P.

  Ben heel benieuwd!

  March 12, 2013

 • Jan-Henk Bouman changed the location to Permanent Beta

  March 11, 2013

11 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy