addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Operation Education Bi-weekly PB aftrap

27 juni zorgt Claire Boonstra zelf voor de aftrap van de Bi-weekly in Amersfoort bij Permanent Beta. Na deze aftrap kan iedereen geïnspireerd op vakantie gaan en na de zomervakantie starten met de reguliere Bi-weekly's.
Wat is œ?
http://www.operationeducation.nl

Missie:
Operation Education maakt vernieuwing van het onderwijs mogelijk en maakt de samenleving bewust van de noodzaak en voordelen daarvan, zodat wij vanuit intrinsieke motivatie en op interactieve wijze kunnen leren wat voor onszelf en voor de samenleving waardevol is.

Visie:
Er is een grote verscheidenheid aan onderwijsvormen beschikbaar. Daarbinnen is ruimte voor en aansluiting bij de diversiteit van onze talenten, motivaties, leerstijlen en levensfilosofieën. Dit biedt kansen om onszelf via een natuurlijke leerweg te ontdekken en te ontwikkelen, om ons voor te bereiden op de wereld van vandaag en morgen en bij te dragen aan welzijn en vooruitgang.

Bi-weekly:
De bi-weekly meetings zijn ooit gestart om het ‘koffiedrinken’ te faciliteren. Sinds Claire Boonstra in september 2012 op TEDxAmsterdamED aankondigde dat ze de stap naar het onderwijs ging maken, hebben alleen al via mail of LinkedIn ruim 1000 mensen haar benaderd met het verzoek om samen een kopje koffie te drinken. De bi-weekly meetings zorgen ervoor dat deze mensen niet alleen met Claire kunnen kennismaken, maar vooral ook met elkaar, en er meteen kruisbestuiving kan plaatsvinden.

Elke keer zien we nieuwe en terugkerende gezichten. De diversiteit van de achtergronden maakt dat de meetings bijzonder energiek en waardevol zijn. Na een korte kennismaking gaan we direct in actiemodus: wat wil jij doen, wat heb je nodig? Sommige al bestaande groepen werken verder waar ze vorige keer gebleven waren, er ontstaan nieuwe groepen en er is altijd ruimte om ‘gewoon’ te netwerken, vragen te stellen en œ Operation Education beter te leren kennen. Inmiddels worden er ook lokale bi-weekly meetings opgestart, onder andere in Den Bosch en Den Haag.

De landelijke bi-weekly meetings vinden meestal plaats in (en worden gehost door) Seats2Meet Utrecht CS, om de week op maandag in de even weken (week 2, 4, 6 etc). Er worden momenteel ook lokale bi-weekly's opgestart, o.a. in Den Bosch en Den Haag. En komen binnenkort ook avondsessies!

Dus vanaf 27 juni ook in Amersfoort

Join or login to comment.

 • Ad in den H.

  goed, inspiratie, het was een eerste bijeenkomst dus nog wat aftasten, maar gaat zeker wat opleveren

  2 · June 27, 2013

  • Helen R.

   Fijn dat gevoel deel ik,dus na zomervakantie elke twee weken.

   2 · June 27, 2013

 • Paul A.

  Looking forward to this meetup....there's a lot to do to 'bring' education 'home' again!

  June 13, 2013

  • Helen R.

   Goed om te horen!! En meem graag ook anderen mee:-)

   June 27, 2013

 • Helen R.

  Onderweg naar oe op permanent beta ,treinobstakels :-(

  June 27, 2013

 • Raymond H.

  Helaas kan ik er vanmiddag toch niet bij zijn. Ik hoop dinsdag op de PB dag nog wat mee te krijgen over wat er vanmiddag gebeurd. Ook is het mijn bedoeling om in de toekomst wel aan te kunnen schuiven. Veel plezier met deze kick-off!

  June 27, 2013

 • Joop K.

  moet helaas bij mijn afscheid zijn(-;

  June 27, 2013

7 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy