addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Vier-de-vrijdag borrel

Kennis delen en kennis maken, dat is het thema van Inspiratiecafe. Ook in 2014 iedere 4de vrijdag een heel nieuwe invulling van de "vrimibo", met én inhoud én ontspannen netwerken voor (to be) ondernemers.

Deze keer vertelt Ludwig van de Kuijl van het Medisch Training Centrum over een nieuw concept waarbij men in het (trainings)programma van MTC kan meedraaien, maar toch binnen de eigen sportschool kan blijven. Hele gave nieuwe technieken gaan ze gebruiken. Ze geeft ons onder andere een inkijkje in alle gave nieuwe technieken die ze hiervoor gebruiken.

Aanmelden kan hier: http://www.ondernemersplazaonline.nl/Agenda/Februari/28_februari_Vier_de_vrijdag_borrel

Join or login to comment.

  • Madelon R.

    Als vanzelfsprekend is deze bijeenkomst in mijn agenda opgenomen; het is namelijk altijd interessant en onderhoudend vanwege enthousiaste, ondernemende mensen.

    1 · January 31, 2014

11 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy