addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Week van de Ondernemer Special

De hele Week van de Ondernemer heeft dit jaar een Permanent Beta tintje maar de woensdagavond belooft een speciale avond te worden.

Vanaf ongeveer 16.00 uur zal Nils Roemen het Magazine 'Er is genoeg' presenteren, dit gaat over de deeleconomie en de overvloed. Vervolgens is er een gezellige borrel waar iedereen welkom is. In de avond zal er vanaf 19.30 uur een speciale Permanent Beta sessie plaatsvinden met onze eigen sprekers als Martijn Aslander, Peter Ros en Maarten ten Braber. Verder zijn er ook gastsprekers aanwezig zoals Marcella van der Burg van Ultimaker. Zij vertelt over 3D printing en onderwijs. Esther Jacobs komt je inspireren over wereldburgerschap. En ook KIJK Live is van de partij!

Het is in ieder geval een Permanent Beta editie op een speciale locatie die je zeker niet mag missen! Weet je al zeker dat je gaat komen op deze avond? Laat het ons dan alvast weten via deze meetup. Je hoeft je hiervoor niet via de website van de Week van de Ondernemer aan te melden. Het is zoals altijd een vrij toegankelijke avond. Wij gaan in ieder geval ons stinkende best doen om een mooi programma neer te zetten!

Join or login to comment.

 • Sandra

  De special was klein maar fijn. Heb al twee keer de PM dag in Amersfoort bezocht met meer tijd voor presentaties. Deze opbouw deed mij denken aan PechaKucha. Bij sommige presentaties was het niet meteen duidelijk waar het over zou gaan. Maar veel mooie dingen gehoord. Bedankt.

  2 · April 10, 2014

 • Kim van den B.

  Even een extra mededeling voor de duidelijkheid. Het is vandaag op de 1ste verdieping van het Beatrix Theater. We starten om 16.15 met Nils Roemen en daarna om half 8 met de rest van de sprekers! Tussendoor kunnen jullie zelf borrelen en eten.

  April 9, 2014

 • Noa

  Waar treffen we elkaar? Tot vanmiddag!

  April 9, 2014

  • Noa

   ik bedoel spreken we om 16.15 gezamenlijk af of ? want ik zie niet waar we elkaar dan treffen aangezien het daar erg druk zal zijn?

   April 9, 2014

 • Kim van den B.

  Het complete programma voor morgen is bekend!! De sprekers op onze speciale avond zijn: Esther Jacobs, Bruno van den Elshout, Herman Kopinga, Jacco Handgraaf, Maarten den Braber, Nils Roemen, Peter Ros en Marcella van der Burg.
  Het hele programma staat in het teken van de deeleconomie, innovatie, wereldburgerschap & ondernememen, kunstprojecten, leven met je legende, crowdsourcing, knopjes, de maker scene en 3D printing & onderwijs en nog meer van dat soort dingen...

  1 · April 8, 2014

 • Kim van den B.

  Nog even een update voor de mensen die al om 16.00 uur aanwezig zijn voor de lancering van 'Er is genoeg'. Na deze lancering is er een borrel en voldoende tijd om wat te eten. Op de begaande grond van het Beatrix Theater is er bijvoorbeeld een goed restaurant. Want om 19.30 uur begint de rest van het Permanent Beta programma!

  2 · April 7, 2014

 • Marit C.

  Net Kim van den Berg gebeld. Die gaf aan dat het voor de presentatie van "Er is genoeg" en het daarop volgende Permanent Beta programma voldoende is om je aan te melden via deze meetup. Ik twijfelde of ik met nog apart bij WVDO moest aanmelden en dat hoeft dus niet. Kim zorgt ervoor dat de lijst met aanmeldingen vanuit deze Meetup terecht komt bij de organisatie van de WVDO en dat iedereen gewoon makkelijk naar binnen kan. Overigens schijnt het dagprogramma van de WVDO inmiddels al vol te zitten, dus daarvoor aanmelden kan niet meer.

  3 · April 7, 2014

 • Kim van den B.

  Voor de woensdagavond is het voldoende om je via deze meetup aan te melden! Voor het reguliere programma overdag is het wel vereist om je via de website van de week van de ondernemer aan te melden..

  April 2, 2014

  • Tjeerd V.

   Merci en tot volgende week!

   April 2, 2014

 • Tjeerd V.

  Kan ik mij hiervoor aanmelden via Meetup, of moet dat via www.weekvandeondernemer.nl?

  1 · April 2, 2014

 • Sandra

  Een mooi programma... daar heb ik alle vertrouwen in. Dus ja, ik ben van de partij!

  2 · April 2, 2014

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy