addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer heeft dit jaar een Permanent Beta tintje. De eerste etage van het Beatrix Theater is the innovationfloor en daar mogen wij natuurlijk niet ontbreken. Peter Ros loopt rond en geeft Pre Trending Topics praatjes weg, Martijn Aslander heeft het hoofdpodium en praat daar over het thema innovatie en Herman Kopinga is aanwezig met de maakplek.

Aanmelden voor de Week van de Ondernemer kan op http://www.weekvandeondernemer.nl/evenementenoverzicht

Check ook even woensdagavond 9 april op deze meetup want dat belooft een hele speciale avond te worden!


Join or login to comment.

  • Michel H.

    Weer een relatiecode ontvangen voor de week van de ondernemer: 25 en 26 juni , De Grolsch Veste, Enschede. Als er iemand belangstelling heeft dan hoor ik dat graag?

    June 10, 2014

  • Doan

    1 ticket voor @Fitsyourprofile deze afgegeven aan IC Dynamics, Katja van Hooijdonk. ✔️

    April 8, 2014

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy