addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Je stem, je gadget

Gadgets. Talloze zijn er te koop. Ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven. We zijn er dol op. De één is nog leuker dan de ander.

De uniekste gadget bezit je zelf. Je maakt er ook nog eens veel gebruik van. Je bent echt onthand als het stuk is of alleen maar niet zo goed werkt als jij wilt. Het zijn allemaal unieke exemplaren. We hebben het over je stem.

Hoe maak jij gebruik van je stem? Ben je op de hoogte van alles wat je ermee kunt? En haal jij er al uit wat erin zit? Tijdens deze interactieve avond laat Maanwilla je ontdekken wat de mogelijkheden van je stemgadget zijn. En na deze avond weet je welke drie stemfactoren belangrijk zijn om helder, boeiend en inspirerend te spreken.

Join or login to comment.

 • Baukje R.

  stralend en zelfverzekerd met de ontdekking van deze gadget

  May 13, 2014

 • Berend W.

  Wow Maanwilla van der Horst is een echte pro en een toffe vrouw. Veel geleerd en super goede sfeer!

  May 13, 2014

 • Berend W.

  Ik leer graag meer over stemgebruik. Ben in het verleden weleens bij de logopedist terechtgekomen na het overbelasten van mijn stem op mijn werk. Grappig want ik leerde toen anderen over het beter inzetten van hun nonverbale stem skills via de telefoon. Tot vanavond! Your voice, a precious asset!

  May 12, 2014

 • Simone H.

  Wat leuk!! Helaas kan ik niet vanavond. Veel plezier allemaal :-)

  May 12, 2014

 • Miriam W.

  Helaas, gaat toch niet lukken morgen. Graag een andere keer!

  May 11, 2014

 • Edith A.

  Graag een andere keer ;-)

  May 11, 2014

 • Ellen F.

  Hi, ik zag de link naar jouw gratis workshop. Dat klinkt als muziek in mijn oren want ja, ik herken dat wel, stem omhoog of piepen als ik spreken ga. Wil graag leren hoe mijn stem goed te gebruiken.

  May 11, 2014

 • Martijn A.

  Wat leuk!

  April 25, 2014

10 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy