addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Easycratie meetup met Erwin Witteveen

Easy-cases! Breng je eigen case in en dan leggen we die langs de easycratische meetlat. Dit kan zijn een organisatorisch vraagstuk (hoe kunnen we dit slimmer organiseren?) of een marketing-vraagstuk (hoe breng ik mijn idee aan de man?).

De Easycratie meetups zijn regelmatig terugkerende sessies. Hou hiervoor de meetup in de gaten!

De sessies zijn kosteloos bij te wonen, er staat een pot voor donaties voor drankjes.

Join or login to comment.

 • Erwin W.

  @woutbucker Het zou fijn zijn als je alvast hier iest vertelt over je case

  November 23, 2012

  • A former member
   A former member

   Erwin, heb onverwacht een (korte) opdracht gekregen, moet ik prio aan geven. Morgen Amersfoort gaat mij niet lukken. Wat zijn alternatieven vanaf januari?

   December 6, 2012

 • Helen R.

  Tjaaa het moet dit jaar lukken Erwin kijken of ik wat afspraken om kan zetten.Dus hopenlijk tot later :)

  December 6, 2012

 • A former member
  A former member

  Deze interessante case is mijn bijdrage: binnenkort start ik met een partner een herdenkingsite: 'wezullenjenooitvergeten.nl' (ook 'missyou4ever.com' en een paar andere URL's). Er zijn al een aantal van dit soort sites maar wij hebben een paar 'killer apps' (leuk in dit verband;-) die het verschil gaan maken. Wil ik nu nog niet in detail over uitweiden.
  Doelgroepen: terminaal zieken die op een besloten site hun herinneringen willen delen met dierbaren en een digitale erfenis willen achterlaten en nabestaanden.
  De site met de services wordt aan gewerkt, zal Q1 2013 klaar zijn. Contacten met uitvaartverzekeraars worden gelegd.

  Ik zoek naar de beste weg om dmv social media dit concept te lanceren, oftewel: hoe brengen we dit idee aan de man?

  November 27, 2012

 • tex r.

  Zou super zijn als mijn case aan bod komt:
  In het kort: Hoe maken we de vertaalslag van een traditionele tijdschrift aanpak naar een easycratie/ DIY model. Ik wil een publiekstijdschrift op de markt brengen over holistische geneeskunde: integratieve geneeskunde/ body-mind/ paradigmashift/ quantumwetenschap/ eigen verantwoordelijkheid. Daarbij is belangrijk dat er een fundament van nieuw wetenschappelijk inzicht ligt wat het "ja maar" over alternatieve geneeskunde definitief uit de wereld gaat helpen.

  Ik wil dat de term MVG | Maatschappelijk Verantwoord Genezen
  een begrip én een praktijk wordt in de samenleving. Het tijdschrift is één middel in een breder concept, maar zeker belangrijk. Groetex

  November 25, 2012

9 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy