addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Easycratie meetup met Erwin Witteveen

Erwin geeft een try-out van zijn nieuwe presentatie "Innoveren kun je leren! Speciaal voor MKB en ZP'ers" Veel mensen zijn enthousiast over het gedachtengoed van Easycratie. Maar hoe pas je dit toe in je werkpraktijk? De schakel tussen theorie en praktijk is voor velen te groot. Waar ligt dat aan? Wat is die onzichtbare horde? En hoe los je dit op?

De Easycratie meetups zijn regelmatig terugkerende sessies. Hou hiervoor de meetup in de gaten!

De sessies zijn kosteloos bij te wonen, er staat een pot voor donaties voor drankjes.

Voorafgaand aan deze sessie is er nog meer te beleven bij Permanent Beta op 20 december a.s.: van 13.00 - 14.00 uur kun je een een middagje klooien en kletsen met Nils Roemen en Martijn Aslander over overwaarde, waarmaken en dingen in beweging krijgen (http://www.meetup.com/PermanentBeta/events/90800142/). In de avond worden er in de avond useless machines gemaakt in het techatelier (komt dat zien :-)).

Join or login to comment.

 • Erwin W.

  Dank voor jullie aandacht, de enthousiaste reacties en vooral ook jullie feedback. Die feedback heeft me geleerd waar ik het verhaal moet aanscherpen, en waar ik het dingen juist moet weglaten, om het duidelijker te maken. Next time will be better! :-)

  Op verzoek van jullie de headlines op schrift.
  Zie hier: checkthis.com/innoveren

  1 · December 21, 2012

 • Joost H.

  Goed verhaal van Erwin, zelfs in try-out fase:-) Mooie mix van persoonlijke ervaring en maatschappelijke observaties. Taal, beeld, gevoel, geur kunnen allen paradigma shifts veroorzaken; welke is niet belangrijk , wat werkt is waar. Video is zeker het bekijken waard!

  December 21, 2012

 • Helen R.

  Inspirerend nieuwsgierig naar meer.Wanneer is opname online?

  December 20, 2012

 • Jacques van der N.

  Zeer inspirerend en herkenbaar. Prachtige persoonlijke verhalen van Erwin, waardoor de boodschap gaat leven. de Boodschap (zeker leuk voor mensen die last hebben van "kerststress)" ga afwijken van de norm. Mensen die een boom in hun huis zetten worden voor gek verklaard. Behalve als het kerst is, dan wordt je juist weer voor gek verklaard als je geen boom hebt. Doe je wat van je verwacht wordt of maak je je eigen keuzen. Als je echte oplossingen en doorbraken wilt, hoef je het bestaande alleen maar anders te definieren en er op een andere manier naar te kijken. Randomize your life.
  Mooi verhaal was dat de kinderen van Erwin geen pindakaas lusten totdat hij het opwarmde en er een pindakaasfondue van maakte om brood in te dopen. Creatief omdenken dus.

  December 20, 2012

 • erik de w.

  Een mooie try out van een spannend verhaal over taal als de krCht achter innovatie. Het kan alleen nog maar mooier worden.

  December 20, 2012

 • Jan de J.

  Mooie nieuwe inzichten. Kan er iets mee. En ga ook anderen wijzen op de video die er van wordt gepubliceerd.

  December 20, 2012

 • Nico V.

  Was interessant om bepaalde zaken die ik al wist op een iets andere manier gepresenteerd te zien.

  December 20, 2012

 • Hugo P.

  He Erwin! Ben erg benieuwd naar je presentatie, maar het wegvallen van het voorprogramma + 3,5u reistijd maken dat ik toch niet kom...

  Maar wordt ie weer gefilmd toevallig?

  December 20, 2012

 • Erwin W.

  Helemaal mee eens. We gaan deze meetup verschuiven naar 15u.

  1 · November 23, 2012

 • Linda C.

  Ben het met Antoine eens. Misschien kan Erwin aansluiten op Martijn en Nils, 15 uur dus.

  November 22, 2012

 • Antoine G.

  Zomaar een vraagje. Is het handig dat deze meetup samenvalt met die Martijn Aslander en Nils Roemen? "Waarmaken, hoe doe je dat?"

  Geen idee of een linkje hier werkt, maar ik probeer het maar even:
  http://www.meetup.com/PermanentBeta/events/90800142/?a=co1.2_sp2&new_comment=1&_af_eid=90800142&_af=event

  Ik zou liefst naar allebei gaan! :-)

  November 22, 2012

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy