addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Mark M.

Location:

Groningen
Hometown: Groningen

Member since:

September 16, 2013

Waar ben je goed in?

In (héééél) groot of moeilijk verhaal de essentie vinden en alle ruis eruit te halen. Ik stel het vaakst vragen die beginnen met: 'Dus eigenlijk bedoel je...'. Dan ontstaat iets wat simpel, klein en begrijpelijk is voor mensen die het niet allang snapten.

Wat zijn je interesses?

Alles wat met leren, snappen en aandacht te maken heeft. Ook processen versimpelen vind ik leuk. En Chocola (om te eten). En klassieke citroëns (om in te rijden).

Op welk e-mailadres kunnen we je bereiken?

[masked]

Introduction

Geeft begrip een podium door sprekers te helpen 'het kwartje' te laten vallen bij hun publiek.


People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy