addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

This is a group for anyone interested in personal development. We all are travelers and have our own path, but we can take this journey, our life in a very pleasant way. In this group we are working through the methods of Family and/or Body Constellations and Rebirthing. I started this group to meet other "Travelers" who want to heal and love their body and soul. I think body and soul are equally important for a happy life. I would like to see more smiling faces and have more freedom in our lives.

Szeretettel várunk mindenkit ebbe a csoportba, aki érdeklődik vagy elkötelezett személyes fejlődése irányába. Mindannyian utazók vagyunk, mind különböző utakon járunk, de ezt az utat: az életünket nagyon kellemessé, könnyűvé tehetjük. A csoportban a családfelállítás és a "test- szervállítás" technikáit használjuk, ill. lehetőséged van újraírni születésed/szülésed a gyengéd születésmodellezés technikájával. A csoportot azzal a céllal indítottam, hogy találkozhassak más Utazókkal, akik szeretnék gyógyítani testüket és lelküket. Azt gondolom a boldog élet két egyformán fontos pillére a test és a lélek. Szeretnék több mosolygós arcot látni és több szabadságot megélni az életünkben.


Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Welcome!

Recent Meetups

 

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy