addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

SCOslo - SCUsers treff på NOTAM

 • May 31, 2013 · 7:00 PM

Velkommen til SuperCollider treff!

Hver fjerde uke kommer vi til å møtes på NOTAM og jobbe i lag med å lære oss mer om SuperCollider. Vi kommer til å ta for oss et spesfikt emne hver gang, og så håper jeg at deltakere kan presentere noe de jobber med. Alt fra halvferdige arbeider, live framføringer, problemstillinger både av teknisk eller estetisk art er hjertelig velkomne.

Mer detaljert informasjon om tematikk for kvelden kommer senere.

Jeg håper også at det skal være et "trygt" sted å komme med spørsmål om ting man lurer på.

Alt fra erfarne brukere til komplette nybegynnere er hjertelig velkommen!

Vi starter klokken 19:00 og holder på utover til ca. 22:00 (til vi har fått nok). Etterpå tar vi et glass og sosialiserer.

Det er gratis å delta!

Join or login to comment.

 • hpc

  Lurer på hvordan man kan lage fornuftige envelope editors til synther, f.eks. for en trommesynth. Pitch, Amp, osv. Tenkte å bruke litt tid på det hvis det ikke er noe offiselt opplegg.

  May 30, 2013

 • Eirik Arthur B.

  Hei dere,
  Det har sneket seg inn en feil i datoene mine her, så egentlig skulle denne dagen vært på mandag neste uke. Men da tenker jeg som så at man kan jo gjøre begge dagene. Jeg kommer til å sette opp en ekstra SC kveld på mandag, for de som er keen på det.
  På fredag tenkte jeg og vise litt hvordan man kan jobbe med live koding av lyd i SuperCollider. Hvis noen har noe de har lyst til å vise, problemstillinger å ta opp, evt. annet, så er det helt topp.
  Vi ses!
  +Eirik

  May 28, 2013

5 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy