addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Un missatge d'en Daniel Aragay

From: Susan
Sent on: Tuesday, February 5, 2013 2:02 PM

Hola!!

Sóc en Daniel Aragay, fa unes setmanes us vaig escriure perquè vull participar en les vostres quedades i ajudar-vos en el que sigui necessari.

Ara en aquests moments em trobo amb un dilema molt important, un dilema que depèn el meu futur professional i molt més... el meu somni de treballar en una empresa que està a Cupertino i que li tinc una gran estima.

M'han ofert treballar per aquesta empresa, (vaig de part d'una ETT), em volen, soc el seu candidat favorit, i m'han demanat si puc arreglar els papers per poder treballar, em diuen dels formularis NDA i W9 per poder treballar com a independent... però jo necessito algun ajut amb aquests temes... si ho aconsegueixo seria fantàstic, és l'únic que em queda, la feina quasi la tinc a la butxaca.

Entenc el que us estic demanant perquè vivint a Suècia m'he trobat amb molta gent que vol emigrar a Estocolm i em demanen que els ajudi a trobar feina... i ho he fet... però el meu cas es que la feina ja la tinc, necessito els permisos i em faria molta ràbia perdre aquesta oportunitat de la meva vida.

Gràcies!!!

[address removed]

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy