addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo
A former member
Post #: 1
Ei hola!

em dic Jordi i en un mes la meva xicota i jo fem la maleta i venim a viure una temporada (6 mesos) a SF. Buscant info i coses per fer a SF, vam arribar a aquest grup. :)

Pel que anava, que després acabo escrivint missatge super llarg i no és plan. Ens preguntàvem si ens ens podríeu ajudar amb una cosa. L'allotjament. Bàsicament, hem estat mirant apartaments de l'estil "complexe". Suposem que és l'opció més cómode venint només per un curt període i, per cert, que també venim amb un gos. :)

Em trobat alguns que ens han fet goig però el que ja no sabem és el tema de si la zona està bé o no, o si més val la pena buscar algun altre estil d'allotjament. Us comento la zona/carrer i em diueu la vostra opinió?

+ Tenderloin, m'han dit que és un barri encantador! Tranquils!! és broma, barri que ni de conya.
+ Zona de Pacific Heights, 2000 Post, http://www.udr.com/Co...­.
+ A Telegraph Hill, http://www.thenorthpo...­
+ Zona de Marina, http://www.trulia.com...­
+ I després un altre més cap a South Beach, http://www.baysidevil...­
+ També n'hem vist un a Chinatown, al 946 Stockton St.

Com us comentava, venint poc temps (6 mesos) i a més amb gos, busquem una zona que puguem gaudir de gos i una mica de parcs, platja... Què en penseu? Per cert, la vida diària serà bàsicament per la zona del SoMa i NobHill/Russian Hill.

Gràcies per l'ajuda!
Laura
user 8871098
San Francisco, CA
Post #: 7
hola Jordi,

Jo visc a Berkeley i no us puc ajudar gaire amb la zona, pero si busqueu una cosa temporal, no valdria mes la pena un sublet? estaria ja equipat.. a craigslist.com en trobareu a patades

vinga, sort!

Laura
A former member
Post #: 2
Ondia, doncs no sabia ni que existis el "sublet"! XD Ara ho mirem!

Gràcies!
Jordi
Powered by mvnForum

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy