addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Trobades Catalanes - San Francisco Bay Area Message Board › La Cooperativa integral catalana, en el Festival Rototom

La Cooperativa integral catalana, en el Festival Rototom

A former member
Post #: 2

CAT (castellà a sota)

La Cooperativa Integral Catalana estarà al Festival Rototom, del 20 al 28 d'agost a Benicàssim
Si hi aneu, passeu-vos per la parada, que estarà al costat de la carpa de debats, i estigueu pendents de les activitats!!

La Cooperativa Integral és un projecte d'autogestió en xarxa que pretén gradualment ajuntar tots els elements bàsics d'una economia com són producció, consum, finançament i moneda pròpia i integrar tots els sectors d'activitat necessaris per viure al marge del sistema capitalista. Aquesta iniciativa no ha passat desapercebuda pel Rototom i per això aquesta Cooperativa participarà en aquesta edició del Rototom, aportant productes de pagesos agroecològics i artesans locals, així com de cuinerxs vinculatxs a la cooperativa.

La Cooperativa també participarà amb un espai d'informació i amb diverses activitats, com seran un taller sobre monedes socials, i una xerrada d'introducció a la Cooperativa que comptarà amb un dels seus promotors Enric Duran, que també estarà present a la taula rodona "Crisi i Canvi "del 23 agost al Sunsplash.

També està previst que la Cooperativa integral participi en la gestió del cyber, com a part d'aquesta col.laboració mútua.

A la parada de la Cooperativa s'acceptaran ecocoops, sons i diverses monedes socials, que s'estan estenent en l'actualitat. Com a mostra de suport a aquesta iniciativa, el Rototom també acceptarà aquestes monedes a la botiga de merchandising.

Un inici d'una col.laboració que pretén tenir continuïtat en aquesta nova època de l'Rototom per terres mediterrànies.

Més info: http://cooperativa.ec...­


CAST

La Cooperativa Integral Catalana estará en el Festival Rototom, del 20 al 28 de agosto en Benicàsim
Si vais a ir, pasaros por la parada, que estará al lado de la carpa de debates, y estaros pendientes de las actividades!!

La Cooperativa Integral es un proyecto de autogestión en red que pretende paulatinamente juntar todos los elementos básicos de una economía como son producción, consumo, financiación y moneda propia e integrar todos los sectores de actividad necesarios para vivir al margen del sistema capitalista. Esta iniciativa no ha pasado desapercibida por el Rototom y por ello esta Cooperativa participará en esta edición del Rototom, aportando productos de campesinos agroecológicos y artesanos locales, así como de cocinerxs vinculadxs a la cooperativa.

La Cooperativa también participará con un espacio de información y con diversas actividades, como serán un taller sobre monedas sociales, y una charla de introducción a la Cooperativa que contará con uno de sus promotores Enric Duran, quien también estará presente en la mesa redonda “Crisis y Cambio” del 23 agosto en el Sunsplash.

También está previsto que la Cooperativa integral participe en la gestión del cyber, como parte de esta colaboración mutua.

En la parada de la Cooperativa se aceptarán ecocoops, ecos y diversas monedas sociales, que se están extendiendo en la actualidad. Como muestra de apoyo a esta iniciativa, el Rototom también aceptará estas monedas en la tienda de merchandising.

Un inicio de una colaboración que pretende tener continuidad en esta nueva época del Rototom por tierras mediterráneas.

Más info: http://cooperativa.ec...­
Powered by mvnForum

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy