add-memberalign-toparrow-leftarrow-rightbellblockcalendarcamerachatchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-upcircle-with-crosscomposecrossfacebookflagfolderglobegoogleimagesinstagramkeylocation-pinmedalmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1pagepersonpluspollsImported LayersImported LayersImported LayersshieldstartwitterwinbackClosewinbackCompletewinbackDiscountyahoo

Seks & Erotiek op Social Media

 • Sep 19, 2012 · 5:30 PM

Hoe wordt social media toegepast in deze sector? Zijn er extra uitdagingen? Of juist extra kansen? Hoe zijn de praktijkervaringen van accounts uit deze industrie? Dúrft men openbaar een erotisch brand te liken, te volgen en er zelfs mee te praten op die media? Of is het toch te beladen?

Voor deze avond hebben we een boeiende (kuch) set van sprekers samengesteld. We trappen de avond af met een mini-college (en dat mag interactief zijn, want dat zien we graag) van een wetenschappelijk docent van de UvA, die dit thema op geheel eigen wijze gaat belichten. Daarnaast hebben we praktijkcases van een (internationaal bekend) Nederlands fetishmodel én een erotische webshop, die flink aan de weg timmert via social media.

SPREKERS

Mark Spiering (@mark_spiering)

Dr. Mark Spiering is docent bij de Programmagroep Klinische Psychologie van de UvA. Hij geeft de cursussen Analyse van Onderzoeksgegevens, Grensgebieden van de Klinische Psychologie en Seksuologie. Zijn interessegebieden zijn: religie en seks. In 2008 heeft Mark de Christiaan Hamaker docentenprijs gewonnen. Deze prijs wordt door de UvA toegekend aan iemand die in dat afgelopen studiejaar een heel goede onderwijsprestatie heeft geleverd, door bijvoorbeeld zeer goede en inspirerende colleges, of door een studieonderdeel te verrijken met succesvolle, interessante werkvormen.

Ancilla Tilia (@ncilla)

Ancilla is een Nederlands model en presentatrice. Op haar 18e verscheen ze als Playmate. Daarna heeft ze de covers van vele bekende magazines opgesierd, zoals FHM, Playboy USA, Maxim, Marquis, Rotterdams Dagblad, Panorama en Viva. Ancilla heeft een voorkeur voor fetish-fotografie met als specialisatie latex kleding, corsetten, hoge hakken en kousen. Daarnaast deed ze presenteer- en acteerwerk voor onder meer Opel, Axe & Hyves. Van 2007 tot 2009 was Ancilla de sidekick van Giel Beelen tijdens Nachtegiel. Kortom, Ancilla kent het klappen van de zweep. Alvast meer weten (of zien) van Ancilla? http://www.ancillatilia.com/

Rebecca van der Wurff (@MsPleasurements)

Tijdens haar studie aan de HES, koos Rebecca op 24-jarige leeftijd voor het ondernemerspad en richtte in 2010 Pleasurements op. Met als doel in 2012 marktleider te worden. Pleasurements is een exclusieve on- en offline conceptstore met erotische couture voor vrouwen. Het Pleasurements credo is ‘Love isn’t blind”. Rebecca heeft flink aan de weg getimmerd en dat heeft onder andere geresulteerd in een smashing 6400 Likes voor haar brandpage op Facebook. Daar kan zij trots op zijn, want de banken zagen geen brood in een financiële injectie. Daarvoor vonden zij het product te gewaagd... Quote Rebecca: “Erotiek is mijn Passie en mijn Business!” http://www.pleasurements.com/

PROGRAMMA:

* Inloop voor gasten vanaf 17:30u

* Aanvang 18 uur
-Mark Spiering
-Ancilla Tillia & Rebecca van der Wurff (duo-presentatie)

* Einde 19:30u

* Borrel

LOCATIE:

ClubNL (heel toepasselijk!)

Bijzonderheden:

Na opening van de RSVP's is bekend geworden dat Moviebites.nl een videoregistratie van deze bijeenkomst maakt, en deze zal ook online komen. Handig voor de thuisblijvers!

Heb je er bezwaar tegen om in beeld te komen? Geef dat dan aan het begin van de avond aan zodat je ergens 'onzichtbaar' kan zitten of meld je af voor deze bijeenkomst. Daarmee komt jouw plek vrij voor anderen op de wachtlijst.


-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!

LET OP: CONDITIES OM AAN TE MELDEN!
Aanmelden = komen.
Kun je niet, dan kun je je tot dinsdag 12 uur (de dag vóór de bijeenkomst dus) weer afmelden via de RSVP-knop van deze zelfde Meetup.
Meld je je niet op deze wijze af, dan rekenen we op je komst. Verschijn je dan toch niet,
dan noteren we je als 'no-show'.
Bij de tweede keer no-show verwijderen we je uit de Meetup.


-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!

Join or login to comment.

 • A former member
  A former member

  Voor het eerst zonder inspiratie de SMC verlaten. Volgende keer beter!

  September 20, 2012

 • Fatima de V.

  @Jochem en Patrick Eens met jullie. Thema is idd enorm interessant. Eerste verhaal was vooral bedoeld om (wellicht) wat meer inzicht te geven, juist voor marketeers. Het 2e slot had van 2 actieve 'practitioners' 2 mooie praktijkverhalen moeten brengen. Waar liepen/lopen zij tegenaan juist door deze branche. Jammer dat dat niet helemaal zo uit de verf kwam. Wellicht een 2e poging. Is voor ons ook nog een beetje zoeken met dit thema ;-)

  September 20, 2012

 • Patrick B.

  Potentieel een prachtig onderwerp (aangezien juist deze sector zoveel heeft betekend voor online in termen van nieuwe manieren van communicatie, technieken, businessmodellen, klant-engagement, taboes doorbreken), maar het kwam niet verder dan een spreekbeurtje, met slechts af en toe een link naar het topic Social Media (business).

  September 20, 2012

 • Jochem K.

  Eerste verhaal: sterk, had iets meer to the point gekund.
  Tweede verhaal: inhoudelijk minder sterk, had beter toegespitst kunnen worden op doelgroep.

  September 20, 2012

 • Paul van B.

  Leuk onderwerp!

  September 20, 2012

 • Nathalie V.

  Waar is het het gemakkelijkst parkeren in de buurt van ClubNL?

  September 19, 2012

 • Hans P.

  YES YES YES IK KOM (toch!)

  September 19, 2012

  • Jet L.

   Wat gezellig, kom jij in Lack, Leder of Gummi? ;)

   1 · September 19, 2012

  • Hans P.

   Als m'n erotische ik :)

   1 · September 19, 2012

 • Bart van M.

  Sorry #SMC, het lukt me helaas toch niet om erbij te zijn. Veel inzicht en plezier gewenst!

  September 18, 2012

  • Erno H.

   Dank je wel Bart voor de melding.

   September 18, 2012

 • Salmaan S.

  Beste Social peeps.. ik kan helaas niet meer morgen avond en weet ook niet hoe ik mijzelf kan afmelden (where is that button?). Ik geef graag mijn plek aan een ander! Have fun tomorrow night ;o)

  September 18, 2012

  • A former member
   A former member

   Het valt me op dat er best veel mensen zich willen afmelden die uberhaupt niet eens aangemeld stonden. Wat als er daar nog meer van zijn die morgen wel gewoon voor de deur staan? Volgens mij gaat er ergens iets mis.

   September 18, 2012

  • Erno H.

   Er is ergens iets misgegaan bij het versturen van de mail gisteren en daar is direct nog een mail over gestuurd. Vandaag nog een mail sturen lijkt ons niet zo handig. We gaan het ervaren morgen :)

   September 18, 2012

 • A former member
  A former member

  Niet slecht, de eerste meet-up van deze groep waar ik van de wachtlijst naar 'attending' ben geschoven en meteen zo'n prikkelend thema.

  1 · September 18, 2012

 • Rebecca R.

  Mag er toch bij zijn! Wordt vast spannend... :-)

  September 17, 2012

 • Sofie R.

  Met 210th wil ik hier ook wel bij zijn. Erotiek en internet. Helaas nog heel veel mensen op de waitinglist...#fingerscrossed

  September 12, 2012

 • Arjen D.

  Eindelijk een onderwerp waar ik wat mee heb... "sociale media".

  1 · September 10, 2012

 • Jorg R.

  Haha .. heerlijk onderwerp.

  September 10, 2012

 • JanWillem A.

  Eindelijk ook Rebecca in het echt ontmoeten. Complimenten voor het thema!!

  1 · September 10, 2012

 • Nelleke P.

  Oh, wat een tof onderwerp! "Helaas" ben ik op vakantie. Balen.

  1 · September 10, 2012

Our Sponsors

 • Silicon Canals

  Mediapartner Social Media Club Amsterdam

 • Uber Amsterdam

  Gratis Ubers naar óf van onze events in Amsterdam! (Stad A'dam only)

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy