align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditfacebookglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

SMC050 Message Board Social Media Club Groningen Discussion Forum › Schrijf je nu in voor Social Media Club #2!

Schrijf je nu in voor Social Media Club #2!

This message board is read-only.

Lykle de V.
user 31648132
Groningen, NL
Je kunt je nu aanmelden voor de tweede editie van Social Media Club Groningen!
http://www.meetup.com/Social-Media-Club-Groningen/events/42594522/­


Denk erom, we hebben maar 50 plaatsen beschikbaar. Schrijf jezelf dus snel in, en geef mensen waarvan je weet dat ze geïnteresseerd zijn een seintje!When: Monday, December 12, 2011 7:00 PM

Where: De Ondernemers BV
Oosterhamrikkade 76
Groningen

Wie:

Ludo Raedts over Social Media Monitoring
­Het monitoren van Social Media is hot: ieder bedrijf wil haar merk "online bewaken". Maar wat houdt dat bewaken in? Hoe kan je monitoring efficiënt inrichten en welke toepassingen om te monitoren zijn er nog meer? Ludo laat aan de hand van (live) voorbeelden zien hoe social media monitoring gebruikt kan worden voor productontwikkeling, security, sponsoring, investor relations en nog veel meer.

Social media monitoring is niet alleen iets voor grote bedrijven, en voor marketing of webcare afdelingen. Social Media raakt iedere afdeling van ieder bedrijf en dus is er ook voor iedere afdeling een toepassing op het gebied van monitoring.

Ludo Raedts is directeur van The Webcare Company en levert social media oplossingen aan bedrijven als KLM, de Rabobank en Vodafone.

Patrick van Sluis – Pat's Wine & Spirit Store
­Voor veel Groningers in Patrick's winkel "Pat's Wine & Spirit Store" aan de A-Weg/Westerhaven een bekende plek voor de betere wijnen, whisky's en andere sterke dranken. Maar Patrick­ is ook erg actief op Twitter, Facebook en Foursquare en deelt tijdens deze avond zijn praktische ervaringen met Social Media als middenstander.

Monique Kremer-Schuiten en Peter Dekker van KPN Webcare
­KPN Webcare helpt klanten via social media met servicevragen over alle producten en diensten van KPN. In deze presentatie zullen Sylvia Vrieling en haar collega's ingaan op de reden van het starten van een webcare-team ruim een jaar geleden, de manier waarop ze hun klanten centraal stellen en hoe webcare binnen de organisatie is ingericht. Ze delen graag een aantal best-practices van het afgelopen jaar en nemen het publiek mee in de toekomst van hun webcareteam.


Powered by mvnForum

Our Sponsors

 • MartiniPlaza

  Een geweldige locatie, goeie faciliteiten en gastheer van SMC050.

 • RTV Noord

  Het dagelijkse nieuws en achtergronden. #altijdopnoord

 • Radyus

  Online advertisement & Social Media advertisement. Uit 050.

 • Junction

  Creativity. Media. Technology.

 • Gemeente Groningen

  De gemeente Groningen staat open voor nieuwe verbindingen.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy