SMC050 Message Board Social Media Club Groningen Discussion Forum › Nieuws: Zakenvloer050 Social Media Award 2012 & Gratis naar Gasterra Flames!

Nieuws: Zakenvloer050 Social Media Award 2012 & Gratis naar Gasterra Flames!

This message board is read-only.

Jarno D.
JarnoDuursma
Group Organizer
Groningen, NL
Beste leden van de Social media Club Groningen,

Zojuist is de Meetup voor de 5e editie van SMC050 geopend; ..aanmelden kan HIER­.

We hebben vandaag ook 2 andere nieuwtjes vanuit het SMC050 Hoofdkantoor: de "Zakenvloer050 Social Media Award 2012" (met kans op een iPad HD) en je kunt gratis naar een basketball wedstrijd van de Gasterra Flames!
----------------------------------

Zakenvloer050 Social Media Award 21012


In juni van dit jaar vindt er in het Martiniplaza in Groningen een nieuw soort business-event plaats: Zakenvloer050. Het evenement onderscheidt zich van andere business-events omdat er geen stands, banners en ander promotie materiaal op de vloer aanwezig zijn. Iedere vloerhouder krijgt een gepersonaliseerd vloerkleed met daarop het bedrijfslogo, een passende uitspraak of een verhelderende productfoto. Zakenvloer050 heeft mij (Jarno) benaderd om op zoek te gaan naar vernieuwende, slimme of goed in elkaar gezette Social Media concepten of campagnes in de Noordelijke regio. De organisatie onderstreept het belang van online netwerken naast het 'persoonlijke netwerken' en heeft daarom dit jaar de 'Zakenvloer Social Media award 2012' in het leven geroepen. Ken je, of Ben je iemand die actief bezig is met Social Media voor je bedrijf? Meld je dan aan en maak kans op de nieuwste iPad HD! Check hier­ de site voor info en voorwaarden. Op 7 juni is de uitreiking op het event 'zakenvloer050'. Hopelijk tot dan!

Hartelijke groet, Jarno

--------------------------------------­----------------------------------------­----------------------------------------­-
Met Social Media Club Groningen mee naar een avondje basketbal met de Gasterra Flames!

De Ondernemers BV zijn al vanaf het begin de trotste sponsor van SMC050. Dus toen zij van Martiniplaza de uitnodiging ontvingen om eens te komen kijken bij een wedstrijd van de GasTerra Flames, dachten Lykle en Ronald natuurlijk meteen aan de leden van Social Media Club Groningen. Hebben jullie zin om mee te gaan?

Als je basketbal leuk vindt, ben daarom bij deze uitgenodigd om samen met andere leden van Social Media Club Groningen mee te gaan naar de wedstrijd op zaterdag 14 april as. van GasTerra Flames vs Challenge Sports/Rotterdam Basketbal College.

We hebben 14 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Martiniplaza trakteert ieder van ons op een kop koffie en een biertje, en de spelers staan garant voor spektakel en spelplezier.

Aanmelden gaat net als altijd via Meetup, en vol=vol!

Cheers, Lykle.

--------------------------------------­----------------------------------
Event is aangemaakt, RSVP is ingesteld op 14 personen, inschrijven kan vanaf morgenochtend 10.00 uur: http://www.meetup.com/Social-Media-Club-Groningen/events/59499082/­


Powered by mvnForum

Our Sponsors

 • MartiniPlaza

  Een geweldige locatie, goeie faciliteiten en gastheer van SMC050.

 • RTV Noord

  Het dagelijkse nieuws en achtergronden. #altijdopnoord

 • Radyus

  Online advertisement & Social Media advertisement. Uit 050.

 • Dizain

  Dizain is een strategisch en creatief merkenbureau

 • Gemeente Groningen

  De gemeente Groningen staat open voor nieuwe verbindingen.

 • Mercure Hotels Groningen

  Overnachten op loopafstand van Martiniplaza.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy