add-memberalign-toparrow-leftarrow-rightbellblockcalendarcamerachatchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-upcircle-with-crosscomposecrossfacebookflagfolderglobegoogleimagesinstagramkeylocation-pinmedalmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1pagepersonpluspollsImported LayersImported LayersImported LayersshieldstartwitterwinbackClosewinbackCompletewinbackDiscountyahoo

SMC050 Message Board Social Media Club Groningen Discussion Forum › Belangrijke Update Social Media Club Groningen!

Belangrijke Update Social Media Club Groningen!

This message board is read-only.

Jarno D.
JarnoDuursma
Group Organizer
Groningen, NL
Beste leden van de social media club Groningen,

Er zijn een aantal leuke ontwikkelingen gaande! Wij jullie op de hoogte stellen van een aantal praktische feiten, nieuwe mogelijkheden en een een serieuze oproep. Wel even belangrijk om te lezen..

Samenwerking

Wij zijn erg verheugd om te melden dat we vanaf nu samenwerken met Hampshire Plaza. Dit is de nieuwe VASTE locatie van de social media club Groningen. Hampshire Plaza is werkelijk een schitterende locatie die ook bij jullie in de smaak zal vallen!

Zij bieden ons: • Een prachtig professioneel auditorium, • Gratis parkeren, • Gratis wifi, • Korting op de daghap. We willen Hamphire Plaza oprecht bedanken voor hun gastvrijheid en samenwerking!


Uitbreiding

SMC050 heeft altijd de luxe gehad dat we snel vol zitten. We hanteerden vaak zelfs een wachtlijst. Hampshire Plaza geeft ons meer ruimte, dus wij hebben besloten het maximaal aantal inschrijvingen te verhogen tot 80 mensen per avond! Hopelijk zijn jullie daar net zo blij mee als wij, want zo hoeven wij bijna geen "Nee" meer te verkopen.


Inschrijving & Aanmelding

Bij het nieuwe aantal van 80 mensen zit wel een voetnoot. Wij hebben gemerkt dat een aantal mensen direct bij de openstelling op Meetup hun RSVP aanmelding veilig stellen, om vervolgens een paar uur voorafgaand aan het event zich af te melden. Dit gaat ten koste van mensen die uiteindelijk wel aanwezig willen zijn. We willen jullie daarom MET KLEM vragen de haalbaarheid van je aanmelding vooraf te toetsen en niet op het allerlaatste moment! Anders moeten we serieuze maatregelen gaan nemen, helaas.


Waardebepaling achteraf

Elke avond hanteren wij het '"waardebepaling achteraf" principe. Maar meer mensen betekent automatisch ook: meer kosten. Toch willen wij graag het principe van "waardebepaling achteraf " handhaven. Wij staan achter dit principe en vinden het belangrijk om onze kennis te delen in een sfeer zonder grote commerciële accenten. En, wellicht overbodig om te noemen: wij organiseren de SMC050 niet vanuit financieel gewin, wij hebben het geld nodig om de kosten te drukken. Wij hopen dat jullie de waarde van een SMC050 avond achteraf uit weten te drukken in heldere euro's.


Sponsoring

Ken jij bedrijven of organisaties die de SMC050 willen sponsoren? Dat kan eenmalig zijn, of op jaarbasis voor acht edities. Wij willen je van harte uitnodigen om contact met ons op te nemen om dit te bespreken! Wij hebben sponsor-leaflets waarin de meerwaarde van sponsoring staat vermeld. Zonder sponsoring kan Social Media Club Groningen niet bestaan.


Social Media Club Editie 7!

Het thema van de volgende editie social media club Groningen (9 juli!) is "Social Media voor Ondernemers". Twee grote grote sprekers komen hun kennis met ons delen:  Jan Willem Alpenaar en Jeanet Bathoorn

Hopelijk kunnen we jullie bewegen hiervoor wat promotie te maken binnen je netwerk. En neem andere geïnteresseerden mee!


Feedback

We hopen samen met jullie nog vele SMCs te mogen organiseren. Heb je zelf ideeën, opmerkingen, kritiek of een nieuwe idee?  We horen graag van je!


Met vriendelijke groet,


SMC 050

Jarno Duursma

Margreet Hemmen

Pieter Woudstra

Ludo Raedts

Martine Hamminga


Powered by mvnForum

Our Sponsors

 • MartiniPlaza

  Een geweldige locatie, goeie faciliteiten en gastheer van SMC050.

 • RTV Noord

  Het dagelijkse nieuws en achtergronden. #altijdopnoord

 • Radyus

  Online advertisement & Social Media advertisement. Uit 050.

 • Dizain

  Dizain is een strategisch en creatief merkenbureau

 • Gemeente Groningen

  De gemeente Groningen staat open voor nieuwe verbindingen.

 • Mercure Hotels Groningen

  Overnachten op loopafstand van Martiniplaza.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy