addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

SMC050 Message Board Social Media Club Groningen Discussion Forum › Nieuws over 15 april!

Nieuws over 15 april!

This message board is read-only.

Jarno D.
JarnoDuursma
Group Organizer
Groningen, NL
Beste leden van de social media club 050!

1. Nieuwe editie 15 april: inschrijving

De nieuwe editie van de SMC050 zal plaatsvinden op maandag 15 april. Het thema van deze 13e editie is door jullie zelf aangedragen, namelijk “communicatie en communities”. De eerste spreker is Renata Verloop, eigenaar van webmanagement.nl en schrijfster van het blog ‘De nieuwe communicatieprofessional’ (www.dncp.nl). De tweede spreker Kirsten Wagenaar (voorzitter van de vakvereniging Community Managers Nederland) sluit hierbij aan met haar bijdrage over communities. Hoe bouw je als communicatieprofessional de basis voor een succesvolle community? En hoe gebruik je vervolgens de kracht van een community voor een bedrijf of organisatie? Laat alvast weten wat je ervan vindt door te tweeten met #SMC050.


Omdat deze editie is gewijd aan het thema “communicatie”, is er voor deze editie een samenwerkingsverband gezocht met de Communicipals, Columni en met de LinkedIngroup Communicatie professionals Noord-Nederland.

Namens SMC050 hebben zij in de afgelopen week gezamenlijk 60 plaatsen weg mogen geven aan hun leden. Dat betekent, dat bij de inschrijving, die start op dinsdag 2 april 13:00 uur, reeds 60 aantal plaatsen bezet zullen zijn. De andere 60 plekken blijven echter gewoon open voor open inschrijving! Wees er snel bij, want de stoelen zijn altijd razend snel vergeven.

Nog even in het kort:
Je kunt je vanaf dinsdag 2 april 13:00 uur inschrijven voor de SMC050 avond. Dit kan alleen via onze community Meetup. Er zijn deze keer 60 open plaatsen. De rest is reeds ingevuld met communicatie-professionals vanwege het thema.


2. Comments

We hebben een verzoek voor jullie. Plaats geen comments, dus reacties, bij een Meetup. Als je een comment plaatst, krijgen alle leden namelijk stapels notificatie e-mails, en dat willen we graag voorkomen. Je weet zelf hoe vervelend spam kan zijn, en we willen spam binnen SMC050 graag voorkomen. We snappen dat je natuurlijk erg enthousiast bent over de meetings en dat je dat graag wilt delen. Maak je complimenten, lof en opmerkingen liever wereldkundig via Twitter met #SMC050.

Alvast dank voor jullie moeite!
3. RSVP afmelden
Heb je je aangemeld via Meetup voor een editie van SMC050, en moet je helaas toch afzeggen? Dat kan natuurlijk, en wel op dezelfde plek waar je je hebt aangemeld, namelijk via Meetup, niet via Facebook, via mail of Twitter. Surf naar de Meetup pagina en klink op de RSVP knop, en klik vervolgens op afmelden. Dan is je afmelding geregeld! Ook hier geldt: plaats geen comment met reden van afmelding, dat voorkomt spam-mail. We overwegen zelfs sancties om de spam tegen te gaan, dus help ons de SMC050 community optimaal te houden. Dank voor je moeite!4. Inloop
De inloop van editie #13 op 15 april start om 18.45 uur, het programma begint stipt om 19.30 uur i.v.m. de livestream. Je hebt dus voldoende tijd om even rustig een kopje koffie te drinken (er mag geen koffie in de zaal). Zorg dat je je aanmeldt bij de deur bij een van de organisatoren als je binnenkomt, zodat je wordt geregistreerd als aanwezige. Zo voorkom je dat je te boek staat als “no show”. Sta je op de no-show lijst dan kun je je de editie erna niet aanmelden.


5. Kost dat? .... waardebepaling achteraf

We werken deze avond weer met waardebepaling achteraf. Je mag dus zelf aan het eind van de avond kiezen wat je de avond waard hebt gevonden. Als richtlijn vinden wij zelf €10,- een normaal bedrag.

6. Mee-eten vooraf
Je kunt voorafgaand aan het evenement eten bij Hampshire Plaza voor de schappelijke prijs van €15,- (Daghap + 1 consumptie). Start deze avond dus goed samen met de organisatie, sprekers en andere SMC050 leden en eet mee! Het eten begint om 18.00 uur, opgeven kan tot Maandag 15 april 12.00 uur. Vooraf opgeven dus.  Via deze link kun je je aanmelden
Opgeven voor de maaltijd = altijd betalen! (contant, voorafgaand aan het eten aan Martine Hamminga).


7. Sponsoren
Wil je met jouw bedrijf of organisatie ook bijdragen aan deze avonden door middel van sponsoring? Neem dan contact op met Jarno Duursma (info@jarnoduursma.nl) 06-16074953

Onze huidige sponsoren zijn bijvoorbeeld:

DVHNSmartCamels, Coolshots, NoelWapp, Hampshire Plaza (met vernieuwd auditorium (mooi)) en Dimitri Reining

Belangrijkste nieuws dus voor vandaag: een inschrijving met 60 voorinschrijvingen.

En je kunt vast oefenen met het thema van deze komende editie #13: bouw mee aan deze mooie community en voorkom spam!

Met hartelijke groet,

Jarno Duursma

Margreet Hemmen

Pieter Woudstra

Martine Hamminga


Powered by mvnForum

Our Sponsors

 • MartiniPlaza

  Een geweldige locatie, goeie faciliteiten en gastheer van SMC050.

 • RTV Noord

  Het dagelijkse nieuws en achtergronden. #altijdopnoord

 • Radyus

  Online advertisement & Social Media advertisement. Uit 050.

 • NOM

  De NOM investeert in de ontwikkeling van Noord-Nederland.

 • Junction

  Creativity. Media. Technology.

 • Gemeente Groningen

  De gemeente Groningen staat open voor nieuwe verbindingen.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy