addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Lars Chr C.

Organizer

Location:

Oslo
Hometown: Oslo

Organizer since:

September 21, 2013

Why did you start using SMC? Hvorfor begynte du å bruke Solibri?

På begynnelsen av 2000-tallet begynte jeg å brukte SMC til konseptsalg - vise muligheter åpenBIM. Med Solibri hadde jeg et verktøy ikke bare for å se modeller men også kunne jobbe med modeller for å få ut verdi. Idag bruker jeg SMC daglig i ulike prosjekter til mange ulike ting.

Introduction

Hjelper byggherrer, rådgivere, vareprodusenter, entreprenører, driftsorganisasjoner­, utdanningsinst. og programutviklere, VDC-FM rådgiver m/fokus på BIM/åpenBIM i modellbasert samspill, utvikling, prosjektering, produksjon og fasilitetsstyring.


Our Sponsors

  • Statsbygg

    Støtter SNUG arrangementer med møterom

  • Solibri Inc

    Solibri stiller med fagressurser på våre møter

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy