Hackjunta

Förra mötet var det mycket snack och ingen verkstad. Alltså blir det koda av detta möte. Gå ihop två och två och koda en kata, Prova Play 2, testa Magnus setup med Bitbucket, Cloudbees och Heroku...

Solidbeans bjuder på pizza och öl.

 

Join or login to comment.

 • Joakim O.

  Always great to meet everybody. :-)

  June 14, 2012

 • Jörgen L.

  Självklart Martin. De flesta brukar ha med sig en dator på mötena och de gånger vi kodar brukar de flesta jobba tillsammans med någon/några.

  June 11, 2012

 • Martin E.

  Är man välkommen även om man inte har möjlighet att ta med sig dator?

  June 11, 2012

 • Fredrik W.

  Sist jag kollade så låter Googles spindel JavaScript exekvera färdigt/köra x antal sekunder innan de skrapar HTML:en. Jag skulle bli förvånad om inte Bing och Yahoo (eller de andra indexen bakom) inte också gör så nu för tiden.

  June 6, 2012

 • Henrik Sjöstrand (fd J.

  Magnus, kul att höra att det finns intresse. Jag brukar resonera så att bibliotek såsom AngularJS är bra för "webappar" men inte för "websiter/websidor". Alltså, när du klient-kontroll ("Vi stöder webbläsare x, y och z. Var god uppgradera.") fungerar javascript-templating toppen. Men jag skulle vara försiktig med webbsidor där alla klienter skall fungera och man behöver sökmotorindexering. Printvyer och rapporter skulle jag nog använda server-side generering av.

  May 17, 2012

 • Magnus A.

  Henrik: +1. Jag är intresserad av hur ni ser på när man ska använda JS templating vs Serverside Templating. Nu när JavaScript har "vuxit upp" med kraftfulla och användarvänliga ramverk där det faktiskt går att göra det mesta i i18n- och templatingväg på klientsidan, när behöve vi templating på serversidan då? Räcker det med ett REST API och JSON?

  May 16, 2012

 • Henrik Sjöstrand (fd J.

  Ett annat ämne, jag och Mårten Dolk pratade om vi kan göra en introduktion till Unfiltered (https://github.com/unfiltered/unfiltered) i kombination med AngularJS (http://angularjs.org/). är det någon som är nyfiken på det? (Till nästa meetup efter juni)

  2 · May 15, 2012

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Imagine having a community behind you

Get started Learn more
Henry

I decided to start Reno Motorcycle Riders Group because I wanted to be part of a group of people who enjoyed my passion... I was excited and nervous. Our group has grown by leaps and bounds. I never thought it would be this big.

Henry, started Reno Motorcycle Riders

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy