addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblightning-boltlinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstar-shapestartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

Mötet på onsdag.

From: Jörgen L.
Sent on: Monday, May 7, 2012, 5:01 PM

Hej alla,

Vi har ett trevligt problem som vi inte haft förut, nämligen att vi är så många att vi knappt får plats där vi ska ha mötet. Vi är i skrivande stund 31 anmälda. När jag frågade Niklas nyss om hur många vi kan vara svarade han ca 20... :)

Så, jag har för första gången satt en max-gräns på 25 och dessutom vill jag som vanligt att du av-anmäler dig om du vet med dig att du inte kan komma. Alla som just nu är anmälda får komma men om/när återbud kommer in kommer inte fler få plats förrän antalet är under 25.

Vi ses på onsdag,

/Jörgen