addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Inleven in je doelgroep, zo vind je onderwerpen voor je kinderboek

Schrijfster Suzanne Buis is o.a. auteur van de kinderboekenserie Lizzy. Suzanne zal deze avond laten zien dat er achter de term 'kinderboeken' nog een wereld van genres schuilt, met elk hun eigen doelgroep. Ze laat je kennismaken met verschillende manieren om je in te leven in de doelgroep die jij zelf hebt gekozen, waardoor je bewuster onderwerpen  voor je boek(en) kunt vinden. 

Voor meer informatie overSuzanne, kijk je op haar website

Join or login to comment.

 • www.bassiedeboer.nl

  Hallo, ivm mijn gezondheid zal ik niet aanwezig zijn, heffun!

  March 25, 2014

 • Marlijn de J.

  Ik wilde heeeeel graag komen, maar ik heb plotseling een deadline gekregen voor overmorgen. Ik moet morgen overdag al ergens anders werken, dus dan kan ik morgenavond niet komen. Heel erg jammer, ik keek er echt naar uit. Volgende keer hoop ik wel te komen!

  groetjes,
  Marlijn

  March 24, 2014

 • Saskia R.

  Lijkt mij heel leuk deze meet up. Helaas is de tijd niet haalbaar voor mij. Volgt deze meet up nog een keer. Zoja kunnen we dan een tijd afspreken vanaf 08.00 pm. Of is er een reden dat het vroeg op de avond is? Hoor graag :)

  March 24, 2014

 • Wilma van den A.

  Hallo mensen, veel plezier morgen. Ik sla deze keer over.
  Tot ziens/schrijfs, Mevrouw SchrijfTaal

  March 24, 2014

 • Dorine H.

  Hi allen, helaas, ik kan er niet bij zijn. Veel plezier!

  March 19, 2014

 • Robbert

  Hallo, ik heb me al enige tijd geleden aangemeld en wil dolgraag komen. Op oa de 25e is er echter ook de nucleaire top in Den Haag. Ik doe mijn best om op tijd te komen met het OV vanuit R'dam.

  February 23, 2014

 • www.bassiedeboer.nl

  Hallo, heb me zojuist aangemeld, ben nieuwsgierig wat voor mensen nog meer lid zijn dus ga ff rondneuzen, op mijn site www.bassiedeboer.nl staan ook filmpjes van mijn optreden in de Amsterdam Outsider Art Galerie

  January 17, 2014

 • Cynthia R.

  Waar is de meeting?

  January 10, 2014

  • Linda K.

   Waarschijnlijk centrum Amsterdam. De locatie hangt af van het aantal deelnemers dat zich meldt.

   January 13, 2014

15 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy