addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

John C.

Location:

Federal Way, WA
Hometown: Federal Way

Member since:

October 27, 2011

How did you learn Dutch (or are you a native speaker)?

Ik woonde twee jaar in Nederland. Dat was 36 jaar geleden, zo ik vraag vergeving van iedereen als ik hernieuw mijn gebruik van de taal. :)

What types of activities would you like to see?

Nederlands spreken, eten, enz.

Introduction

Dag, allemaal. Ik was op zoek naar wat Indonesisch eten toen ik dit groep vond. Ik wil graag bijkomen en de gelegenheid om Nederlands te spreken genieten.

What John C. is saying about this Meetup Group

Ik vond iedereen wel gelijkelijk, en ik wil graag nog bij komen en meer Nederlands spreken. Hoopelijk wordt ik meer gewend met mijn eigen taal gebruik. Tot ziens, allemaal.


Member of 1 other Meetup

Interests

  • Not yet added

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy