Volunteers needed for the NW Paddle Festival May 10-12 Lake Sammamish State Park

From: Saul_K
Sent on: Wednesday, April 25, 2012 9:32 PM
In addition to the great paddles we have going, and Bob's Tuesday night skill sessions, 
One of our members is involved with putting on the NW Paddle festival and she needs some volunteers to help out.volunteers for Thursday, Friday and Sat
To inquire about volunteering, e-mail Rhonda Schwab at [address removed]  Washington's
biggest paddle sports festivals!  They can call her too at[masked]
Day           Time         Task                    # of People needed



Thu, May 10

                         

10:00 AM – 12:00 PM

2 hrs

Goose poo patrol 10 volunteers

10


Fri, May 11

                         

7:00 AM – 9:00 AM

2 hrs

Goose poo Patrol 10 volunteers

10

   

8:30 AM – 12:00 PM

3.5 hrs

Greeters 4 volunteers

4

   

8:30 AM – 12:00 PM

3.5 hrs

Registration 4 volunteers

4

   

8:30 AM – 12:00 PM

3.5 hrs

Volunteer for Volunteer Tent (2) 4 hr time frames

2

   

9:00 AM – 12:00 PM

3 hrs

Cleaners 2 volunteers

2

   

12:00 PM – 4:00 PM

4 hrs

Cleaners 2 volunteers

2

   

12:00 PM – 4:00 PM

4 hrs

Greeters 2 volunteers

2

   

12:00 PM – 4:00 PM

4 hrs

Registration 2 volunteers

2

   

12:00 PM – 4:30 PM

4.5 hrs

Volunteer for Volunteer Tent (2) 4 hr time frames

2


       

30

 

 

Sat, May 12

                         

7:00 AM – 9:00 AM

2 hrs

Goose Poo Patrol 10 volunteers

10

   

8:30 AM – 12:00 PM

3.5 hrs

Greeters 6 volunteers

6

   

8:30 AM – 12:00 PM

3.5 hrs

Tour Area 4 volunteers

4

   

8:30 AM – 12:30 PM

4 hrs

Registration 6 volunteers

6

   

8:30 AM – 12:30 PM

4 hrs

Volunteer for Volunteer Tent (2) 4 hr time frames

2

   

9:00 AM – 12:00 PM

3 hrs

Wrist Band checks 2 volunteers

2

   

9:00 AM – 1:00 PM

4 hrs

Cleaners 2 volunteers

2

   

9:30 AM – 12:30 PM

3 hrs

Race 4 volunteers

4

   

12:00 PM – 3:00 PM

3 hs

Wrist Band checks 2 volunteers

2

   

12:00 PM – 4:00 PM

4 hrs

Greeters 4 volunteers

4

   

12:00 PM – 4:00 PM

4 hrs

Tour Area 4 volunteers

4

   

12:30 PM – 4:00 PM

3.5 hrs

Registration 4 volunteers

4

   

12:30 PM – 5:00 PM

3.5 hrs

Volunteer for Volunteer Tent (2) 4 hr time frames

2

   

1:00 PM – 5:00 PM

4 hrs

Cleaners 2 volunteers

2

                         

54





 

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy