SMC050 Editie #7. "Social Media voor Ondernemers"

 • July 9, 2012 · 7:30 PM
 • This location is shown only to members

Het thema op 09 juli is "Social Media voor Ondernemers".  Twee grote sprekers en auteurs van bestsellers komen hun kennis met ons delen:


Jan Willem Alphenaar

 

 

 

 

 

 

 

 

Auteur Jan Willem Alphenaar, spreekt en schrijft met humor over zijn boek gloednieuwe boek“Simpel zaken doen met Social Media”, die pas sinds 4 juni in de schappen te vinden is! Daarnaast geeft hij lezingen, presentaties, workshops en trainingen over online communicatie, Social Media, Online PR, Trends, Twitter, Facebook, LinkedIn, ondernemen en netwerken.

Jeanet Bathoorn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeanet Bathoorn is de schrijfster van de bestseller “Get Social”, waarvan er[masked] stuks zijn verkocht. Daarnaast is ze Linkedin certified trainer, Twitterholic, Facebookfan en Prezi pioneer. Een social media addict omdat het niet anders kan. Ze komt spreken over “Marketing wordt sociaal”, een onderwerp waar geen ondernemer meer omheen kan!


Geïnteresseerd?
De inschrijving voor het evenement is nu open! Ditmaal hebben we plek voor 90 personen i.p.v. 50 personen. Vraag een ieder die je kent of ze met je mee gaan naar deze kennis volle avond op onze nieuwe vaste locatie: Hampshire Plaza in Groningen.

Let op:

- Je kunt voorafgaand aan het evenement eten bij Hampshire voor de schappelijke prijs van €.15,- (Daghap + 1 consumptie). Vooraf opgeven via http://www.surveymonkey.com/s/NJCQNSF ...Opgeven voor de maaltijd = Betalen.(contant, op de avond zelf)

- We willen jullie met klem vragen je pas op te geven voor de avond als je met aan zekerheid grenzende waarschrijnlijkheid weet dat je kunt. Dit om teleurstellingen bij anderen te voorkomen.

- We werken weer met waardebepaling achteraf. Je mag dus achteraf zelf bepalen wat je het waard hebt gevonden.

 

 


Join or login to comment.

 • Gerdien B.

  Goede organisatie, fijne locatie, leuk om tweeps te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen, prettige sfeer.
  Het thema van de avond vond ik te weinig uit de verf komen. Ik had verwacht meer te horen over praktische toepassing van Social Media voor mij als ondernemer. Het verhaal van JW en dan meer uitgediept en toegespitst.

  July 12, 2012

 • Hellen van L.

  Organisatie & locatie top, sfeer top, nivo minder... Had meer diepgang & success stories/cases verwacht. Wellicht wordt het tijd -gezien groei aantal aanwezigen + uiteenlopende kennisnivo- om de groep te splitsen en daarmee nog meer te kunnen voldoen aan verwachtingen.

  July 11, 2012

 • Josee C.

  Heb weinig echt nieuwe dingen gehoord. Tweede spreker had ik qua informatie meer aan. Ik had meer visie op trends en toekomst voor ondernemers verwacht.

  July 11, 2012

 • A former member
  A former member

  Goed georganiseerde avond. Had alleen iets meer diepgang verwacht van beide sprekers. Het "mannetje" van de avond kwam met leuke voorbeelden en had de lachers op zijn hand. Voor ondernemers die net beginnen met Social Media werd er waardevolle informatie gedeeld. Vooral leuk om ondernemers die ik ken via Social Media eens IRL te zien!

  July 11, 2012

 • Hans B.

  Waardevolle (netwerk)avond met goede sprekers en interessante onderwerpen.

  July 11, 2012

 • Marijke K.

  Interessante info vergaard hoewel ook zo'n 50% voor mij al bekend was.
  Maar ook dat is weer fijn. Dan weet je waar je staat, hoewel ik niet van de meten is weten generatie ben!
  Ook de mogelijkheid om na afloop te netwerken en te discussiëren over de inhoud vind ik een meerwaarde. Kortom, ik ben enthousiast. Hopelijk tot 10 september :)

  July 11, 2012

 • Ellen van P.

  Leuke, informatieve avond met goede sfeer, inspirerende sprekers, fijne accomodatie en aangenaam gezelschap. Niets te wensen over!

  July 10, 2012

 • JanWillem A.

  Enorm leuk, inspirerend en enthousiast publiek.

  July 10, 2012

 • Ilja K.

  Voor het eerst aanwezig bij deze meeting. Indruk: ontspannen, leuke presentaties, prettige mensen/ondernemers. Zou het leuk vinden eens te horen hoe je in de praktijk je verkoop kunt regelen (een dienstverlening) via Social Media, misschien aan de hand van een case?

  July 10, 2012

 • Gert H.

  Leuke en informatieve avond! Bij vlagen iets te veel 'beginnersniveau', maar dat moet ook wel gezien de samenstelling van het publiek. Prima sprekers dit keer. GH

  July 10, 2012

 • Erwin de B.

  Deel 1 was voor mij wat te oppervlakkig, had meer diepgang mogen hebben. Maar voor relatieve newbies in het publiek was het vast anders.

  July 10, 2012

 • Jori M.

  Het was van een wat lager niveau dan ik van te voren had gedacht. Ik heb niet zo veel nieuws geleerd. De sfeer en organisatie vond ik wel goed.

  July 10, 2012

 • Henriëtte V.

  Prima avond. Sprekers weinig vernieuwend voor mij. Maar veel leuke mensen ontmoet

  July 10, 2012

 • Jarno D.

  Wat moet je als organisator zeggen van je eigen evenement? Ik vond de locatie geweldig, heel professioneel. Mooi om te zien hoeveel mensen zaten mee te schrijven en te tweeten tijdens de lezingen. Veel complimenten voorbij zien komen over SMC050 en binnen no-time trending topic op Twitter. Voor de die-hard social media mensen zat er deze avond minder bij, het niveau was voor beginners. Toch zag ik aan het eind enkel tevreden gezichten. Met een goed gevoel naar huis gegaan!

  July 10, 2012

 • Patrick L.

  Bedankt weer mensen, weer vanaf de bank mee gekeken. Maar het geluid was niet optimaal, daar moet echt prio #1 van gemaakt worden bij de volgende stream hoor.
  Maar dat is vast wel te realiseren lijkt me, met al deze mensen is er vast wel iemand die dat kan fixen?

  July 10, 2012

 • A former member
  A former member

  Leuke avond
  Wel een tip: de meeste aanwezigen zijn goed op de hoogte van wat er speelt. Ik kom zelf ook om wat te leren, wat is helemaal nieuw, wat zijn de toekomstige ontwikkelingen. Beide sprekers hadden volgens mij meer kennis in huis dan ik heb gehoord. Dat is jammer.

  July 10, 2012

 • Gilbert S.

  Presentatie van Jeanet Bathoorn was te globaal/ theoretisch en (te) weinig op ondernemers gericht; JW Alphenaar was lekker op dreef en had een boeiende manier van zijn verhaal te vertellen

  July 10, 2012

 • Marja T.

  Ik geloof zeker dat Jan Willem Alphenaar en Jeanet Bathoorn veel te vertellen hebben, maar het leek wel alsof de insteek "Informeer beginners over Social Media" was. Het lijkt mij dat de leden van SMC050 over het algemeen dit niveau toch echt wel ontstijgen. Graag was ik meer de diepte ingegaan met concrete voorbeelden hoe je b.v. gericht een Facebook pagina kunt opzetten met oog voor je product/dienst en die doelgroep die je wilt bereiken. Hoe de FB techniek qua 'rating' werkt, verschillende invalshoeken die je kunt 'aanvliegen' (kortdurende promotie, langdurende enz. enz.) "Story telling' geeft in de regel meer inspiratie dan veel 'weetjes' voorbij laten komen op Prezi.......

  July 10, 2012

 • Johann van der G.

  De twee presentaties waren onderhoudend en leerzaam. Misschien was 1 spreker al voldoende met wat meer verdieping.

  July 10, 2012

 • A former member
  A former member

  Interessante sprekers. Wat mij betreft bleef het nog teveel aan de oppervlakte qua inhoud. Zou graag in een volgende sessie bijv. Twitter beetpakken en de diepte mee ingaan.

  July 10, 2012

 • Magriet van der W.

  Leuke inleiding voor een verdieping een volgende keer, bijvoorbeeld over Google+.

  July 10, 2012

 • Gj B.

  Sorry, niveau vond ik onder de maat.

  Je merkt wel dat het wat groter begint te worden, goed voor jullie natuurlijk! Maar het wordt daardoor wat algemener en minder interessant voor mij. Wat 'RT' betekent?? Wat is ' Google+'? .. tsja. Ik denk dat er een SMC050plus! clubje moet worden gestart :-)

  July 10, 2012

 • Martijn P.

  Helaas ben ik te laat (vanmiddag) op de lijst gekomen. Er komt dus nog een plek vrij.

  July 9, 2012

 • Harm Jan van K.

  Er komen 2 plekken vrij ! Ik kan niet komen.

  July 9, 2012

 • Henk T.

  Helaas moet ik afzeggen voor vanavond. Er komt dus een plek vrij.

  July 9, 2012

 • Johann van der G.

  Gijs Jansen, hij staat al op de reservelijst, zou die plek wel willen.

  July 9, 2012

 • Gerdien B.

  Ben benieuwd wie er blij wordt gemaakt met je bericht, Ellen!

  July 9, 2012

 • Ellen van P.

  Mijn introducée heeft afgezegd. Dus ik kom alleen. En er komt een plek vrij.....

  July 8, 2012

 • Jarno D.

  Bezoekers aantal gewijzigd naar 97, omdat er ook 5 organisatoren en 2 sprekers stonden tussen de bezoekers. Nu dus echt 90 bezoekers geregistreerd. Met hartelijke groet, Jarno Duursma

  1 · July 6, 2012

 • JanWillem A.

  Voor wie er interesse heeft in mijn boek, graag even vooraf aangeven zodat ik ze mee kan meenemen vanuit Eindhoven.
  https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHpHRWtNMi1wR1Z2Z203UklHb043dWc6MQ

  1 · July 2, 2012

 • Jarno D.

  stream was altijd al 'in de macht'. ;-)

  June 27, 2012

 • Simon H.

  Dank je; ik zie nog een kansje...
  Goed voor de thuisvolgers om te horen dat de stream weer 'in de macht' is!
  Maar je hebt gelijk...ik zal beter opletten

  June 27, 2012

 • Jarno D.

  Hallo Simon, je staat 7e op de wachtlijst. Dat kan ik zien als organizer. De video stream deze keer wordt verzorgd door coolshots: een professioneel bedrijf, ik ga er dus vanuit dat het goed is. Volgende keer het aankondigings-bericht en de mail goed lezen, dan zit je er sowieso bij, maar ik heb het idee dat dit je niet een 2e keer gaat gebeuren ;-) Met hartelijke groet, Jarno Duursma

  June 27, 2012

 • Simon H.

  Waar kan ik zien hoeveel wachtenden er nog voor me zijn? @smc050 als ik het toch met de livestream moet doen: hopelijk beter geluid dan vorige sessie...

  June 27, 2012

Our Sponsors

 • MartiniPlaza

  Een geweldige locatie, goeie faciliteiten en gastheer van SMC050.

 • RTV Noord

  Het dagelijkse nieuws en achtergronden. #altijdopnoord

 • Radyus

  Online advertisement & Social Media advertisement. Uit 050.

 • Dizain

  Dizain is een strategisch en creatief merkenbureau

 • Gemeente Groningen

  De gemeente Groningen staat open voor nieuwe verbindingen.

 • Mercure Hotels Groningen

  Overnachten op loopafstand van Martiniplaza.

People in this
Meetup are also in:

Create a Meetup Group and meet new people

Get started Learn more
Henry

I decided to start Reno Motorcycle Riders Group because I wanted to be part of a group of people who enjoyed my passion... I was excited and nervous. Our group has grown by leaps and bounds. I never thought it would be this big.

Henry, started Reno Motorcycle Riders

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy