addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Fabian

Location:

Göteborg

Member since:

July 13, 2014

What do you hope to get out of our meetings?

Jag hoppas på att få en bättre insikt i industrin och komma ifrån den teoretiska skolmiljön lite. Har nyligen läste boken Apprenticeship Patterns, som jag kände var väldigt inspirerande, och som talade mycket om software craftsmanship. Jag känner att idén om att resten av livet ständigt jobba för att bli bättre och lära sig mer resonerar med mig. Jag hoppas på att träffa likasinnade, särskilt folk som har kommit olika långt i resan - och jag antar att de flesta inom gruppen har kommit mycket längre än jag, då jag nyligen har börjat min resa.

Where would you place yourself between a coder and a craftsman?

Jag känner att jag inte har kommit tillräckligt långt för att kunna göra en rättvis bedömning i den här frågan, men jag känner starkt att jag inom ett framtida yrke inte vill ha en roll som reduceras till enkel kodapa, utan vill jobba med sådant som utvecklar och utmanar mig.

Introduction

Född 92, pluggar Datateknik på Chalmers, börjar hösten '14 läsa mastern Computer Science: Algorithms, Languages & Logic. Är intresserad av programmering, datavetenskap, mjukvaruutveckling osv.


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy