addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Prisutdeling for apps4norge, 8.mai 2013

  • May 8, 2013 · 8:30 AM

Fristen for å levere inn bidrag i konkurransen Apps4Norge er nå over! Vi har fått inn 38 apper og 50 ideér. Dette er et stort skritt for åpne offentlige data i Norge, og vi ønsker å takke alle for innsatsen ved å invitere til prisutdelingen 8. mai der vi vil avsløre hvem vinnerne av konkurransen er.
Her får du mulighet til å ta en titt på hva som har blitt laget av miljøet de siste månedene.

Program varer fra 09:00-11:00 og inkluderer en presentasjon fra Håkon Wium Lie og en mulighet til å høre mer om mange av appene og ideene som har blitt sendt inn i konkurransen. Etterpå blir det kåring av vinnerne, der hovedpremiern blir utdelt av Statsekretær Tone Toften.

Du er også velkommen til å delta på lunsjen, der du får mulighet til å snakke med utviklerne bak appene, og å se nærmere på appene på standene i lunsjområdet.

Programmet for dagen er som følger:
08:30 - 09:00 Kaffe/te, frukt
09:00 - 09:30 Håkon Wium Lie
09:30 - 11:00 Prisutdeling
11:00 - 12:00 Stands og minglelunsj

Påmelding: http://apps4norgeavslutning.eventbrite.com/

Join or login to comment.

13 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy