addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Startup Norway-Oslo Message Board › Idestorming med SICamp i morgen og Health Challenge til helgen!

Idestorming med SICamp i morgen og Health Challenge til helgen!

Maja A.
user 12675607
Oslo, NO
Håper du har hatt en fin påske!!

Konkurransen Apps4Norge nærmer seg slutten, og det er også mulig å sende inn en idé i idékategorien!

Vi har en idestorming i morgen om du har lyst å sende inn en idé, men ikke har én enda!

http://sicamp.no/ides...­


For de som er interessert i Helse, er det Bergen Health Challenge til helgen arrangeert av Haukeland Universitetssykehus med hjelp fra Startup Norway.

Formatet er det samme som på en Startup Weekend, men vi fokuserer i stedet på en spesifikk målgruppe og deres behov, og lager deretter løsninger basert på input fra brukerne. Så du trenger ikke ta med en idé på forhånd, vi vil utarbeide ideer på arrangementet sammen med brukerne. Topp Customer Development øvelse! Det blir en meningfylt event hvor vi jobber med en vanskelig og viktig problemstilling - løsninger for å bedre hverdagen til folk med psykiske lidelser, men vi beholder  selvsagt den ufomelle og energiske tonen og har samlet en rekke engasjerte deltagere!


Send en mail til maja@startupnorway.com om du ønsker mer info.
Powered by mvnForum

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy